Brukvové zelí

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

65 kalorií
0.0g cukrů
0.0g tuků
2.0g bílkovin


Příprava

Nastrouhanou brukev osmahneme na zpěněné cibulce s kmínem, osolíme, okořeníme, podlijeme vývarem a dusíme do měkka. Před koncem dušení okyselíme, popř. přisladíme.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

17. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Že se dá z brukve udělat i zelí, čtu po prve

heladon 10. 01. 2015, 09:19

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
tak toto nepoznám

Svetlana 28. 11. 2015, 13:50

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
ked budem mat suroviny určite to vyskúšam

majka 29. 11. 2015, 17:28

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
toto určite nebudem skúšať

hanka 18. 12. 2015, 16:31

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
toto zelí vařím už přes 20 let a nechápu, jak to někdo nemůže znát. Je mnohem lepší, než hlávkové. A Hance vzkazuji ať nejdřív ochutná a potom píše recenze- o tom recenze jsou.......

Larry 18. 12. 2015, 20:32

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Souhlasím s Larrym, spousta lidí tady píše recenze jen na základě toho, že si přečtou recept, ne že by si ho zkusili uvařit a ochutnali.

Marcianto 18. 12. 2015, 23:11

Přidat komentář