Bio-krby Carlo Milano

Zahřejte se a doplňte Váš interiér stylovým doplňkem, který ještě navíc vydává teplo! Novinka Bio-krby Carlo Milano jsou tím pravým v nadcházejícím zimním období.

Ekologické dekorativní bio-krby vytvoří teplé a romantické prostředí v jakémkoli prostoru. Oproti klasickým krbům jsou bio-krby levné na provoz i pořízení. 1 litr bio-etanolu hoří cca 3-6 hodin. Bio-krb hoří živým, opravdovým plamenem, je to jak zdroj tepla, tak krásný doplněk a dekorace.

61304_mediumNejvětší výhodou krbů je, že mohou být využité v oblastech, které nejsou vhodné pro instalaci tradičních krbů. Bio-krb je brán jako ozdoba, nebo jako doplňkový zdroj tepla v panelákovém bytě či kdekoliv jinde. Dekorativní charakteristiku bio-krbu uvítají zejména ti, kteří milují netradiční metody aranžování vnitřních prostor. Důležitou výhodou krbů je bezpečný proces spalování. V bio-krbech se užívá speciální biopalivo v tekuté formě, které získává vysoký výkon (v bio-krbu litr paliva stačí k udržení plamene po dobu 3 až 6ti hodin dle typu bio-krbu).

61303_mediumBiolíh/ Bio-etanol: všechny bio krby hoří pouze na biolíh, který představuje „zelené“ palivo, které je biologicky odbouratelné, vyrobené z trvale udržitelných přírodních zdrojů. Během spalování vzniká pouze vodní pára a CO2 (kysličník uhličitý). Bio-krby při hoření nevylučují žádné škodlivé látky, saze nebo kouř. Výkon bio krbu se pohybuje v rozmezí 1,5 – 7,1 kW, což odpovídá výkonu menších kamen. Bio-krby nejsou určeny pro vytápění velkých místností.

Značka Carlo Milano je registrovanou ochrannou značkou pro celou Evropskou unii od roku 2010. Zboží Carlo Milano se vyrábí v Německu. Unikátní design značky vyplývá v zajímavých detailech provedení jednotlivých kusů zboží a propracovaném designu. Výsledkem je vytvoření uklidňujícího a stylového prostředí ve vaší domácnosti, v každé místnosti a pro každou příležitost.

Společnost Ceramic Blade Co., Ltd nabízí ucelenou širokou nabídku bio-krbů značky Carlo Milano. Carlo Milano má několik sekcí, které zahrnují bio-krby na stůl, bio-krby na zavěšení, bio-krby volně stojící, příslušenství k bio-krbům.

61305_mediumStolní - dekorace

Zvláště pro svoji univerzálnost můžete bio-krb menších rozměrů postavit na váš konferenční stolek, kuchyňský stůl, komodu, či vzít s sebou na zahradu, do zimní zahrady a na další místa. Svými menšími rozměry splňují požadavek na postavení v interiéru téměř kdekoliv. Stolní bio krby mají unikátní keramické, kovové nebo skleněné tělo s možností různých barevných variant. Moderní design, kterým se stolní bio-krby vyznačují, z nich dělá vhodný a originální doplněk Vašeho bytu či domu.

Nástěnné - závěsné

Nástěnné bio-krby můžete jednoduše instalovat na každý typ stěny. Ať už máte postaveno z cihel, sádrokartonu, nebo bydlíte v paneláku, všude je možné nástěnné bio krby připevnit. Kvalitní nástěnné bio krby díky své výhřevnosti efektivně doplní Vaše současné vytápění. Takové nástěnné bio krby neslouží pouze jako designový doplněk, ale také jako přídavný zdroj tepla.

61306_medium

Volně stojící

Volně stojící krby na biolíh můžete používat jak v interiéru, tak i na Vaší terase, balkonu nebo zahradě. Volně stojící bio krby můžete jednoduše umístit do jakéhokoliv prostoru. Volně stojící bio-krby budou ozdobou a nosným prvkem i Vašeho interiéru. Navíc umožňují pružně měnit ráz a vzhled Vašeho domova podle toho, kam právě volně stojící bio-krb umístíte.



 


 

přidejte na:
Šéfredaktor

19. 09. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář