Božské vanilkové rohlíčky

Staročeské vanilkové rohlíčky patří snad k nejoblíbenějšímu cukroví vůbec. Milují je děti, ale i my dospělí. Aroma vanilky vám jistě připomene dětství a cukroví ve vás vzbuzuje tu pravou vánoční náladu a atmosféru. Již naše prababičky věděly co pro svou rodinu připravit na sváteční tabuli. Upečte vanilkové rohlíčky a přivítejte Vánoce u vás doma!

#chefparade-siroky 

Vanilkové rohlíčky bez ořechů


Vanilkové rohlíčky známe jistě všichni. Ty klasické, s ořechy. Myslíme ale také na alergiky, kteří si nemůžou dopřát klasickou verzi rohlíčků s vlašskými ořechy. 

Za vyzkoušení rozhodně stojí také vanilkové rohlíčky bez ořechů. 

Ořechy patří mezi jedny z nejzávažnějších alergenů. Vanilkové rohlíčky lze připravit i bez drcených ořechů. Stojí rozhodně za vyzkoušení!






Pro milovníky ořechů přinášíme TIP jak si vanilkové rohlíčky tak trochu vylepšit a pozměnit. Už vás nebaví klasika a chtěli byste svému cukroví dát úplně jiný rozměr? Za vyzkoušení rozhodně stojí mandle. Cukroví krásně provoní. Podrobný postup naleznete v receptu. 


Klasické vanilkové rohlíčky

Pokud vyhledáváte klasické tradiční recepty a nehledáte experimenty, mysleli jsme i na vás. Klasické vanilkové rohlíčky potěší z rodiny snad úplně každého. Každý po tomto cukroví sáhne a s chutí si ho dopřeje. Také jste jako malé děti průběžně mamince ujídali rovnou po dopečení z plechu? Nebo jste také jako náš redaktor museli zlomené kousky rohlíčku dojídat k snídani a zapíjet kakaem?





#tescoma-siroky 
přidejte na:

03. 12. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář