Brandnooz box - srpnová recenze

 

Léto se s námi pomalu loučí a k nám do redakce dorazil srpnový Brandnooz box. S radostí jsme ho očekávali a netrpělivě čekali, jaké novinky se v něm objeví. Opět mile potěšil a s chutí jsme se vrhli do ochutnávání jednotlivých novinek, které se na trhu teprve objevují. Jako milovníky zdravé výživy nás některé výrobky hodně překvapily a zařadíme je do našich pravidelných soukromých nákupů. Ale také jsme ochutnali méně zdravější varianty, ale chutí se to vyrovnalo, stálo to za to! Svědomí máme čisté.

 
 

Jako první jsme ochutnali staré dobré Lorenz Monster Munch. Slavná slaná pochoutka přichází v menším balení, 20 gramovém, které potěší na výletech nebo při večerním televizním mlsání. Menší praktické balení ocení všichni milovníci slaných pochoutek, protože menší balení udrží jejich chutě na uzdě. V boxu se objevila klasická tyčinka Nestlé Kit Kat, která neomrzí její věrné fanoušky. Chutná stále skvěle.

 
 
 

Emco přichází s novinkou Tyčinky 100% ovoce. Tyčinka je bezlepková a obsahuje 100 % ovoce, s minimem tuku a neobsahuje žádný přidaný cukr a ani médií často propíraný palmový tuk.

 
 

U sladkostí ještě chvíli zůstaneme. Nově Opavia představuje sušenky Zlaté ovesné a ovesné s jablky. Sušenky jsou vyrobeny a upečeny z kombinace 38% chutných ovesných vloček a celozrnné pšeničné mouky. Stojí za vyzkoušení!

 

Pedro Dezertíky a Medvědi na jahodách rozšířili řadu oblíbených želé bonbónů. Cukrovinky svými tvary a delikátní konzistencí potěší nejen malé, ale i nás dospělé. Želé bonbónům nelze odolat.

 

 
 

Pokud se chystáte využít poslední teplé dny a něco si ještě ugrilovat, vyzkoušejte Kotányi Citron a máta. Kořenící směs pro přípravu svěžího a lehkého dipu. Příprava je velmi snadná. Koření vsypte do jogurtu nebo zakysané smetany a dip je hotov! Skvěle se hodí k drůbeži, k rybám a zelenině. Nevíte co podávat k pití při grilování? Mirinda Hruška by mohla být řešením. Nová příchuť a 4% obsah ovocné šťávy podpoří její ovocnou chuť. Tranquini je nový nápoj, který zvyšuje soustředění a podpoří vás při maximálním výkonu!

 
 

Teď trochu svému zažívání odlehčíme. Racio Cornies s medvědím česnekem nás velmi mile překvapily. Jemná chuť medvědího česneku a kukuřičných koleček můžou být skvělou volbou třeba k odpolední svačině. Pomazánka Hamé Easy sandwich s tuňákem jen dotvoří skvělou odpolední svačinu. Pomazánka se snadno roztírá a je bezlepková. Balení je praktické a znovuuzavíratelné. Vše můžete zapít vodou značky Toma Nádech okurky a limety. Je to nová unikátní příchuť kompletně neslazených vod Toma Nádech.

 

Přejeme vám krásné babí léto!

 
přidejte na:

09. 09. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář