Brandnooz červenec 2018

POM-BÄR Crackers original

Nové POM-BÄR Cracker jsou lehkou pochoutkou ve tvaru medvídka s nadýchanou texturou, díky které jsou ještě křupavější a zábavnější. Medvídci jsou pečení, neobsahují konzervační látky ani umělá barviva a navíc jsou dobrým zdrojem vlákniny. POM-BÄR Cracker přichází v příchutích: Original a Mák & Sezam.

Spak Master Ketchup

Kvalita bez kompromisů. Rodinná receptura Hanse Petera Spaka, každá lahev nese jeho podpis. Jedinečná sladší a plná chuť díky vyššímu podílu italských rajčat. Bezkonkurenčních 210g italských rajčat na 100g výrobku. Žádný škrob ani konzervanty, obsahuje jen rajčatový protlak, cukr, ocet a koření.

Rio Mare Makrela Messicana

Rio Mare uvádí vynikající novinku - filety z makrel s omáčkou. Klasickou recepturu spojující chuť rybího masa s tomatovou omáčkou a autentickou mexickou recepturu s pikantní omáčkou, pro ty, kteří preferují výraznější chuť.

Havlík Tyčinky se sýrem a solí

Jsou dnes nedílnou součástí hospod, barů, kaváren a vináren na Moravě. Pro svou jedinečnou chuť, která se dokonale snoubí s chutí piva, se staly za dobu 20 let takřka kultem a jsou vyhledávanou pochoutkou spotřebitelů všech věkových kategorií.

Staropramen Cool S příchutí okurky a limetky

Nový nealko Cool s příchutí Okurky a Limetky rozšiřuje portfolio oblíbených pivních mixů od Pivovarů Staropramen o novou poutavou příchuť. Unikátní spojení okurky a limetky s nealkoholickým pivem nabízí osvěžující chuťový zážitek, který spotřebitelé ocení nejen během horkých letních dní. Díky tomu, že je tento Cool nealko, si můžete užít tuto zajímavou kombinaci chutí při jakékoli příležitosti!

Ady Pikantní cibulka

Cibulka perlovka má jemně kořeněnou až ostrou aromatickou chuť. Cibulka obsahuje vitaminy A, B1, B2 a kyselinu nikotinovou. Její charakteristickou chuť zapříčiňuje obsah alylbisulfidu. V kuchyni jí využívá především francouzská nebo maďarská gastronomie. V letošní grilovací sezóně najde určitě uplatnění jako příloha k masu, zejména hovězímu, ale výtečná je i ke grilovaným sýrům. V kombinaci s pálivými papričkami je vhodná pro všechny, kteří mají rádi ostře pikantní chutě.

Dr.Oetker Celozrnný mrkvový koláč

Nezaměnitelná plná chuť poctivé receptury a snadná příprava. Celozrnný mrkvový koláč s celozrnnou moukou, třtinovým cukrem, lněnými semínky, chutí a vůní prvotřídního kořeni: skořice, anýzu, hřebíčku, koriandru a fenyklu. Snadná a rychlá příprava: stačí přidat 200 g nastrouhané mrkve, 250 ml vody, 75 ml oleje a 2 vejce.
přidejte na:
Šéfredaktor

02. 08. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář