Brandnooz duben 2018

Dr.Oetker Zmrzlina vanilková příchuť

Milujete zmrzlinu a rádi v kuchyni experimentujete? Pak budete určitě nadšeni z novinek od Dr.Oetker! Směsi v prášku pro přípravu vynikající domácí zmrzliny nabízejí nekonečné množství chutí podle vlastní fantazie. Zmrzlinu s příchutí vanilky nebo čokolády připravíte doma během chvilky. Můžete do ní přidat třeba ovoce, rozdrcené sušenky, najemno nasekanou čokoládu či ovocný džem.

Mattoni Cedrata

Mattoni přináší jedinečnou novinku Mattoni Cedrata. Jedná se o oblíbené středomořské osvěžení s chutí citrusů. Inspirace pro tuto novinku pochází z Itálie, kde se cedrata těší velké popularitě již několik desetiletí. Nyní si můžete vychutnávat její rozmanité citrusové tóny každý den i vy.

Bonduelle 2xmini balení Kukuřice

Bonduelle vytvořil řadu zeleninových produktů v praktické velikosti vhodné pro jednoho, abyste si mohli připravit svůj oblíbený zeleninový salát, kdykoliv máte chuť, ať už jste doma, nebo v práci. Inspiraci najdete na obale v podobě receptu a nákupního seznamu.

Penam Toast Tmavý vícezrnný

Jsem tmavý z obou stran a jsem na to pyšný, jsem totiž celý ze směsi ovesných vloček, semínek lnu, slunečnice a pšeničné mouky.

Spak Bylinkový dressings jogurtem

Lehký dressing s jemnou chutí, která obohatí všechny druhy čerstvých salátů. Směs bylinek a jogurtu který zdokonalí každý salát a můžete použít i jako dip k zeleninovým hranolkům, nebo vyzkoušejte například na ledový salát s ředkvičkami.

Hobžovy Strážnické brambůrky hořčicové

Nové hořčicové! ...a pěkně pikantní. Vyzkoušejte novinku Strážnické brambůrky hořčicové. Nové brambůrky s intenzivní a jemně štiplavou příchutí podráždí vaše chuťové pohárky a zaručeně vás nadchnou. Vyzkoušejte je při posezení s přáteli nebo jen tak u televize.

Oreo Choc‘o Brownie

Ochutnejte novou příchuť, která spojuje kultovní sušenku Oreo s oblíbeným dezertem brownie. Nově na trhu ve dvou formátech: k ‘multipack’ formátu, tj. krabička s jednotlivě balenými porcemi, které vás nenechají ve štychu na žádném výletě ani při dlouhém odpoledni v práci nebo ve škole, přidáváme navíc tuto variantu, která se hodí na společné mlsání s přáteli nebo rodinou.

Lišácké jablko Hruška

Mazanou novinku s příchutí hrušky si díky svému suššímu chuťovému profilu zamilují jak muži, tak ženy všech věkových kategorií, kteří hledají malé zpestření všedního dne. Lišácké jablko s příchutí hrušky je zárukou osvěžení a skvělým parťákem při jakékoliv příležitosti. Ať už plánujete větší rodinnou sešlost nebo grilovačku s přáteli.
přidejte na:
Šéfredaktor

09. 05. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dubnový jsem měla a fajn, až na to že dorazil zplesnivělý chleba a firma na moji zprávu nereagovala, byla by fajn alespoň omluva. Za plnou cenu je to dle mého názoru moc drahé, člověk by si to nakoupil v akci levněji sám.

Vydrysek 17. 05. 2018, 12:36