Brandnooz listopad 2017

Dorazil k nám listopadový Brandnooz box, co se v něm ukrývalo a jaké novinky najdete v obchodech? 

#tescoma-siroky

ADY Křen

Křen- pikantní pochoutka vyráběná z prvotřídní suroviny. Používá se jako příloha k vařenému masu, k přípravě křenové omáčky nebo třeba společně se smetanou k přípravě tolik oblíbených šunkových rolek.

Boneco Majolka

Nejznámější klasická česká majonéza najde uplatnění nejen v tradičním bramborovém salátu, ale výborně se hodí i k přípravě pomazánek, obložených mís či jiných pokrmů. Možná náhrada vajec a tuků při pečení. Vyrobeno z českého řepkového oleje, držitel značek kvality. Bez aromat, barviv a konzervantů. Vyrobeno podle Českých cechovních norem.

Amylon Vanilkový puding pro děti

Ryze česká společnost Amylon přichází na trh v čele s medvídkem Amylíkem s novou řadou pudingů speciálně pro Vaše děti. Pudingy jsou zcela bez lepku a jsou obohaceny o vápník. Vyzkoušejte třeba vanilkový, který obsahuje extrakt z pravého vanilkového lusku. Puding získal prestižní ocenění Česká chuťovka a Dětská chuťovka roku 2017.

Bonavita Active Crispy Rusk

Když se potřebujete najíst rychle a navíc dietně, vhodnou variantou je křehký celozrnný suchar. Celozrnné obiloviny mají zásadní význam zejména pro vysoký obsah vlákniny, která pomáhá udržet hladinu cukru v krvi a je zdraví prospěšná. Tyto produkty mají oproti klasickému pečivu delší trvanlivost a jsou obohaceny o mnoho vitamínů a minerálů. A pokud si je dopřejete se sýrem, plátkem šunky a zeleninou, postaráte se o dobrý start i do podzimního pošmourného dne. Mějte na paměti, že i trvanlivé pečivo je stále pečivo, proto ho zařazujte především do první poloviny dne.

Magnesia Extra

Magnesia Extra je unikátní minerální voda – výtěžek z přírodního léčivého zdroje a zdroj přírodního hořčík. Je silně mineralizovaná, ale přitom má nízký obsah sodíku. Oproti známé přírodní minerální vodě Magnesia obsahuje Magnesie Extra téměř dvojnásobné množství hořčíku. Hořčík podporuje soustředění, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Zároveň je vhodný proti křečím, podporuje normální činnost svalů a oceníte ho i při stresu, podporuje normální činnost nervové soustavy. 

Mlýnský pramen

Tradice stáčení Mlýnského pramene je po 16 letech obnovena. Mlýnský pramen vyvěrá v srdci nejvýznamnějších českých lázní – Karlových Varů. Mlýnský pramen je tradiční minerální voda – výtěžek z přírodního léčivého zdroje. Jedná se o velmi silně mineralizovanou vodu bohatou na fluoridy a kyselinu křemičitou. Mlýnský pramen je k dostání v obchodě nebo v lékárně.

Ovocňák Jablko jahoda

Nabídněte nejen dětem ovoce i v podobě 100% ovocných šťáv a pyré. Ovocňák se vyrábí z ovoce a zeleniny od pěstitelů z ČR a Slovenska. Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry z ovoce a zeleniny, je BEZ konzervantů, BEZ sladidel, BEZ chemie a BEZ zahušťovadel. 

Hamé Ovocná náplň s kousky ovoce

Hamé nabízí praktickou vychytávku pro vaše pečení - ovocné náplně s kousky ovoce, meruňkovou a višňovou. Jsou speciálně vyvinuty pro to, aby se ani za vysokých teplot při pečení neroztékaly a nevytékaly z pečiva. Navíc jsou lehce roztíratelné, k použití i za studena. Vyznačují se i sníženým obsahem cukru, více pak vynikne chuť ovoce, jehož kousky tyto produkty obsahují.

Bohemia Solené

Brambůrky Bohemia vyrábíme v jihočeské obci Choustník od roku 1982. Využíváme těch nejlepších českých brambor od farmářů a zemědělských družstev z Vysočiny, Polabí a středních Čech. Při výrobě využíváme pouze 100% slunečnicový olej. Ten má 5x méně nenasycených mastných kyselin, oproti oleji palmovému. 

Bohemia Kotlíkové 

Bohemia Kotlíkové si od uvedení v dubnu 2017 získaly srdce spotřebitelů, kteří je zvolili Nejlepší novinkou roku 2017. Od ostatních produktových řad liší jejich způsobem přípravy, tzv. kotlíkovou metodou. Hlavní rozdíl je v délce přípravy, která je až 4x delší než u normálních brambůrků a použití brambor krájených na silné plátky i se slupkou.

Chocoland Jsem Madam

Exotická chuť léta po celý rok? Ano s tyčinkou Jsem MADAM 100 g jí můžete zažívat denně. Oblíbená receptura s kokosem a rumovou příchutí je politá nejen v hnědé, ale nyní i v bílé polevě. Ideální ke kávě i na na pečení. 

Chipicao Biscuit Angry Birds

Chipicao biscuit - vynikající sendvičové sušenky s úžasnou kakaovou náplní. Každé balení těchto výrobků obsahuje unikátní sběratelskou kolekci s populárním tématem.

 

 

 

 

 

#damejidlo-siroky

přidejte na:
Šéfredaktor

06. 12. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář