Brandnooz prosinec 2016

Vstoupili jsme do roku nového, přesně vyřčeno do roku 2017. Při příchodu do práce na nás čekal již prosincový box, který jsme s chutí otevírali a s očekáváním, čím nás zase překvapí a co ochutnáme jako první. Poslední loňský box nás překvapil některými novými výrobky, které si blíže popíšeme v následující recenzi.

 
 

Leden, období chřipek a nachlazení. Opětovné nemoci, které nás trápí v doprovodu s ochlazením a s novým úhrnem srážek, opět udeřily. Jako první jsme šáhli po záchraně ve formě bonbónů. Ricola Bylinný Originál jak už název napovídá, jedná se o bylinkové dropsy, které obsahují nespočet bylinek. Směs až 13 bylinek můžou zatočit s případným začínajícím nachlazením. Letos slaví 75 let na trhu! Společnost Jupí přišla se zimní edicí svých sirupů. Horká švestka se skořicí, vás jistě zahřeje v tomto chladivém počasí. Ze sirupu si můžete připravit nejen chladný nápoj, ale i teplý. Stačí pouze zalít vodou. V sirupu nenajdete žádné konzervanty, sladidla a ani barviva.

 
 

V horkých nápojích budeme ještě chvíli pokračovat. MaxiVita Herbal Horký nápoj Brusinka a Echinacea. Brusinka je známá pro své příznivé účinky na močové cesty a může pozitivně přispět ke zvýšení odolnosti proti virům  a bakteriím. Spolu s vitamínem C, patří mezi bojovníky v pití čaje proti chřipkovému onemocnění. Echinacea přirozeně posiluje obranyschopnost organismu.

 
 

Patifu delikates je další z řady paštik. Jedná se o prémiovou tofu paštiku. Vyniká jemnou konzistencí a výbornou, vyváženou chutí. Praktické balení v ALU misce můžete kdykoliv vzít s sebou na výlety, do školy či do práce. Zkusit namazat ji můžete na TUC Original. Sušenky, které potěší každého z nás. Ozvláštněte sušenky třeba právě tofu paštikou.

 
 
 
Korunní Neperlivá je lahodný nápoj. Slabě mineralizovaný nápoj, který se bude skvěle hodit k pití vína. Zní to nesmyslně? Ano, existuje minerální voda, která podpoří skvěle chuť vína a nijak ji nepřehluší. Minerálka se jako jediná může pyšnit držením certifikátu licenční známky “Voda vhodná k vínu”. Označení získala od Vinařského institutu ve spolupráci s Asociací sommeliérů. Carla čokoška, to je název první čokolády, kterou namalovaly děti. Autory jsou děti ze základní školy ve Dvoře Králové nad Labem. Děti čokoládu milují a výrobce s pomocí nutričních odborníků, vytvořili ideální velikost tabulky čokolády, která splňuje výživové hodnoty. Vysoký podíl kakaové sušiny zajišťuje čokoládě hebkost a jemnost.
 

Milujete šumivé víno?  Rotkäppchen Demi sec je tradi ční šumivé víno, které se už párkrát v boxu objevilo. Víno je oblíbené v Německu, ale i všude po světě. Nově společnost přichází s s vínem Rotkäppchen Désalcoolisé Rosé. Jedná se o alternativu s nádechem bobulového ovoce, v bezalkoholové verzi. Šetrným dealkoholováním se zachovává intenzivní ovocná chuť vína. Vychutnejte si nádech malin a jahod. Chuť ocení hlavně ženy.

 
přidejte na:

13. 01. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář