Brandnooz srpen 2017

Máme tady nový měsíc a s ním také srpnový brandnooz box. Co se v něm skrývalo?
 
Skvělou kombinaci mléka, cereálií a oříšků najdete v Corny Milk Nuts. Je křupavá, lahodná a navíc obsahuje 21 % doporučené denní dávky vápníku. Emco Biskiti můžete dát dětem na svačinku do školy. Jsou zdravé, chutnají a baví! Kombinace ovesné mouky a ovesných vloček je zdrojem potřebné vlákniny. 
Prodlužte si léto s Bylinkovým dressingem Spak. Jeho jemná chuť obohatí všechny druhy salátů a vynikající je také s kuřecím masem. Neobsahuje žádné konzervační látky a je vhodný i pro bezlepkovou dietu. Maggi Snackito se vám bude hodit, pokud dostanete chuť na zdravou a vyváženou svačinku, ale nebudete mít dostatek času na její přípravu. Můžete si vybrat ze dvou variant. Tomatový kuskus je vhodný pro bezmasou stravu nebo Thajskou kari čočku plnou bílkovin.
 
 
Prémiový nápoj HEVEN Aloe vera s podílem 42 % aloe vera se řadí mezi špičku na trhu ve své kategorii. Hustá konzistence nápoje bez umělých barviv a plná živin vás zaručeně osvěží. Hamé EasyFruit Exotic Party je ovocné pyré s vitamínem C, které je vyrobeno ze 100% vysoce kvalitního ovoce a zeleniny. Díky praktickému obalu je ideální na cesty, do školy nebo klidně do práce.
  
Chio Cornados Creamy Paprika nesmí chybět na žádném večírku. Vyvážená chuť koření dodává kukuřičnému snacku správný šmrnc. Pokud máte rádi kuře rozhodně vyzkoušejte Fried Chicken Style. Pečlivý proces výroby a suroviny vysoké kvality vytváří chipsy, po kterých se jenom zapráší.
 

POM-BÄR Music Star díky lehké konzistenci bez obsahu lepku naladí všechny na tu správnou notu. Je vyroben z kvalitních surovin a doslova se rozplývá na jazyku. Děti potěší varianta POM-BÄR ZOO Friends inspirovaná zvířátky v zoo. 

Když nápoj pro celou rodinu tak jedině OvoCé. Připravíte jej snadno a rychle. Obsahuje až 150 % doporučené denní dávky vitamínů C, E, D a zinku. Neobsahuje žádné konzervanty, laktózu ani lepek. Hašlerky Černý rybíz jsou vyrobeny podle originální receptury s obsahem našich tradičních bylinek. Dopřejte si i vy unikátní bylinné osvěžení.

 

přidejte na:
Šéfredaktor

05. 09. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář