Brandnooz únor 2018

Cestu si k nám našel únorový  Brandnooz box! Blížící se jaro probouzí nejen přírodu okolo nás, ale také první skvělé novinky v nabídce na trhu potravin!

Dr. Oetker Rýžová kaše Natural CHIA

Nová bezlepková rýžová kaše Dr.Oetker je jedinečným výrobkem, který splňuje všechny podmínky moderního stravování. Dr.Oetker Rýžová kaše Natural s chia semínky může být výbornou snídaní či svačinkou. Kaše je lehce stravitelná a dodá vám energii i vitalitu pro každý den - ráno, v poledne i večer.

Babiččina volba Špaldová celozrnná

Chcete pojmout Velikonoce klasicky, a přece originálně? Vyzkoušejte tradiční recepty, jak je neznáte, a použijte místo klasické mouky mouku špaldovou, kterou na český trh přináší Babiččina volba. Špalda je staročeské slovo, které označuje špaldovou pšenici, jejíž kořeny sahají daleko do evropské historie. Teď se u nás zase vrací do módy a naštěstí našla své místo i na našich polích. Oblibu si získala zejména pro svůj obsah bílkovin, vlákniny a minerálních látek. Špaldová mouka se vyznačuje specifickou oříškovou chutí. Velikonoční pečení je tedy ideální příležitost na to ji konečně pustit do kuchyně. Pokud s pečením s celozrnnou špaldou začínáte, doporučujeme ji smíchat v poměru 1:2 s klasickou pšeničnou moukou nebo hladkou špaldovou moukou a postupně podíl špaldové celozrnné mouky v těstě zvyšovat.

Racio Silouette Kukuřičné s karamelovým dekorem

Nové kukuřičné chlebíčky dekorované karamelovou polevou rozšiřují oblíbenou řadu Silouette. Zakousněte se do křupavé kukuřice příjemně přerušované chutí karamelu. Pro každého, kdo má chuť na něco sladkého, ale plně politý chlebíček už je na něj moc.

Créme Bonjour original

Nový a vylepšený Créme Bonjour! Spojení kvalitných rostlinných olejů a lahodného másla, který vytváří jemnou a krémovou chuť. Créme Bonjour je dokonalý na mazání i pečení. Ochutnej mě! :-)

Lipton After dinner

Ochutnejte bylinný funkční čaj Lipton After Dinner, který se svým složením inspiroval v tradiční bylinné kultuře. Pocit těžkosti po každém jídle je minulostí, vyzkoušejte svěží mix máty, zlatavého heřmánku a citronové aloisie. Máta a heřmánek jsou tradičně konzumovány pro podporu trávení. Tato lahodná a jemná bylinná směs je vhodnou součástí pestré vyvážené stravy při zdravém životním stylu.

Korunní Mango

Máme pro vás trochu exotiky! Mango je čím dál tím víc oblíbené ovoce a svojí šťavnatou a osobitou chutí a vůní vás překvapí i v minerálce Korunní. Vychutnejte si Mango do poslední kapky. Minerální voda Korunní je slabě mineralizovaná a tudíž je vhodná ke každodenní konzumaci. S vyváženým obsahem vápníku a hořčíku tak udržíte organismus v dokonalé rovnováze.

Mentos PURE Fresh Spearmint

Žvýkačky Mentos Pure Fresh přináší dlouhotrvající intenzivní svěžest, jsou bez cukru a s výtažkem ze zeleného čaje. Nyní na trhu nově i v ruličce, v typickém balení pro značku Mentos. Ideální tvar a praktická velikost, která se hravě vejde do každé kapsy či kabelky. Můžete si vybrat ze dvou svěžích příchutí Fresh Mint či Spearmint.

Colt Brew Black coffee

Colt Brew je prémiová káva připravená unikátní metodou macerace čerstvě namletých kávových zrn ve studené vodě. Je bez cukru a sladidel a v jejím složení nenajdete žádná aditiva. Obsah přírodního kofeinu odpovídá dvěma šálkům espressa, proto je ideálním společníkem na dlouhé cesty, do práce či do školy. Užijte si ji jen tak z plechovky, přelitou na led či doplněnou o třtinový cukr či vaše oblíbené mléko. Colt Brew? To je jiný kafe.






přidejte na:
Šéfredaktor

02. 03. 2018

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář