Brandnooz zaří 2017

Měsíc se s měsícem neúprosně střídá, přináší s sebou dny všední, naplněné rutinou, ale i ty nevšední, naplněné novými zážitky. Jednou do měsíce také přichází čas na nový brandnooz box.
 
#tescoma-velmi-siroky
 

Dr. Oetker Hruška & Levandule

 
Milujete domácí puding a netradiční chutě? Pak je kombinace sladké hrušky a okouzlující levandule přímo pro vás. Lahodná krémová konzistence se vám bude rozplývat na jazyku už při prvním soustu. Puding prémiové kvality obsahuje přírodní hruškový prášek a mletý květ pravé levandule.
 

Dr. Oetker Panna Cotta čokoláda

 
Dezert Panna Cotta patří mezi pýchu italských cukrářů, připravte si tento dezert jednoduše u vás doma. Obsahuje 24 % kakaa, 1,8 % čokoládových kousků a hlavně žádný palmový tuk. Nenechte si ujít gurmánský zážitek v podobě jemné smetanové strukurty a neodolatelné čokoládové chuti.
 
 
 

Vyzkoušejte osvěžující novinku Magnesia RED, která je plná opravdové brusinkové šťávy, bohatá na vitamin B a nabitá silou přírodního hořčíku. Probuďte v sobě nespoutanost a prozkoumejte čtyři nové varianty Magnesia RED.
 

Semix Lněné semínko mleté s kešu oříšky s dýní 

 

Můžete konzumovat buď samotné, nebo přidávat do müsli, kaší, ovocných salátů, jogurtů či těst. Obsahuje nenasycené mastné kyseliny, vlákninu a pět důležitých minerálních látek vápník, hořčík, fosfor, zinek a železo. 
 

Semix Proteinový koktejl banánový nebo jahodový

 
Připravte si chutný koktejl s vysokým obsahem bílkovin, které přispívají k růstu a udržení svalové hmoty a také k udržení normálního stavu kostí. Neobsahuje žádný palmový tuk. Má nízký obsah nasycených tuků s vysoký obsah vlákniny.
 

MENTOS Pure Fresh žvýkačky

 

Dlouhotrvající svěžest s výtažkem ze zeleného čaje a  navíc bez cukru. Mají jedinečný tvar s tekoucím jádrem. Stačí křupnout a užít si den. Naleznete je ve dvou příchutích - Bubble Fresh a Spearmint.
 

Jupí Hřejivý dotek

 

Jupí uvádí exkluzivní novinku, první řadu sirupů, které vás zahřejí. Svou vybranou paletu chutí a vůní se totiž nejlépe rozvinou jako horký nápoj.  Na trhu si je vychutnáte ve třech lahodných variantách. Hřejivý dotyk vám připomene atmosféru vánočních trhů kombinací skořice a hřebíčku, Hřejivý sen vás prohřeje kombinací zázvoru, medu a citronu a Hřejivá náruč vás svede chutěmi broskve a čokolády se špetkou kardamomu.
 

Hamé Májka pro zlatíčka

Májka pro zlatíčka je původně dětská májka, která již po změně legislativy nemůže nést svůj původní název, Ve speciálním multipack balení slavné paštiky najdete hned čtveřici dětských paštik bez přidaných aromat a barviv a se sníženým obsahem soli. Tato paštika neobsahuje lepek, je tedy vhodný i pro celiaky.
 

Lotus Dinosarus Polomáčené a Dinosaurus Cereální

 

Ochutnejte nové, zábavné sušenky pro děti. Obě varianty si zamilují nejen vaše děti. Lotus Dinosaurus jsou jako stvořené pro svačinku na hřišti, na výlety nebo k doplnění energie při sportu.
 
 
#tescoma-siroky-testoviny
 
přidejte na:
Šéfredaktor

04. 10. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář