Ceramic Blade hlásí slevy na své produkty!

Využijte jedinečné příležitosti a pořiďte si vánoční dárky již v předstihu! Nakupujte sadu kuchyňských keramických nožů pro sebe, rodinu i známé za nepřekonatelnou cenu 599Kč! Univerzální sada kuchyňských keramických nožů W345PH – tři keramické nože, tři ochranné krytky a polohovatelná keramická škrabka včetně vykrajovače jadřinců… to vše je od 13-31.10.2012 za akční cenu 599Kč! Luxusní dárkové balení, vhodné i jako dárek!

Značka Ceramic Blade je zárukou vysoké kvality a Vaší spokojenosti. Vše balené v luxusní dárkové krabičce! Nejoblíbenější dárek minulých Vánoc!

61478_mediumKeramické nože jsou vyrobeny z oxidu zirkoničitého a jsou tvrdší až 5x než ocel, na stupnici tvrdosti je tento materiál hned za diamantem. Tato vlastnost je zárukou dlouhé životnosti ostří. Jsou odolné proti rezivění a skvrnám. Keramické nože jsou díky svému ostří a nelepivému povrchu vynikajícím pomocníkem v kuchyni, zvláště pak při krájení sýrů, měkké zeleniny, masa bez kostí a další.

Sada 3ks keramické nože + krytky + keramická škrabka za 599Kč!

Velikost: 18cm+ 21,5cm+ 26cm, nože mají ochranné krytky, 21cm keramická škrabka polohovatelná. Baleno v dárkové krabičce. Sada tří keramických nožů a polohovatelné keramické škrabky. Bílé ostří nožů, ergonomicky tvarovaná rukojeť protiskluzová. Vhodné i jako dárek. Dárkové balení keramických nožů, nůž na okrajování, nůž na ovoce a zeleninu a univerzální kuchařský keramický nůž. Menší velikosti nožů můžete využít na různé okrajování, loupání, na krájení ovoce, zeleniny, sýrů, rohlíků a dalších potravin. Největší velikost, keramický nůž univerzální.

 

61477_medium

přidejte na:
Šéfredaktor

13. 10. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář