Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit

Nový Brandnooz box je skutečná pecka. Jsou v něm novinky, které se k nám dostaly, ještě ani nevychladly. Máme tu čest je ochutnat a vyzkoušet jako první na trhu. Co můžete tedy v nejbližší době nalézt ve vašem obchodě nového nebo případně, co můžete stejně jako my objevit v Brandnooz boxu? 

 

Legendární španělský kakaový nápoj Cacaolat Original

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Legendární nápoj původem ze Španělska přináší do Čech konečně autentickou chuť kakaa. Vyrábí se z nejvybranějších kakaových bobů podle tajné receptury, která se od roku 1933 nezměnila. Vyznačuje se silnou kakaovou chutí a je natolik všestranný, že ho lze pít jak studený v létě, tak teplý v zimě. A věřte, že ho oceníte vy i vaše děti. Chuť je dokonale vyvážená, hebká konzistence vás nutí k dalšímu napití. 

 

Užijte si skvělé vejce benedikt s tmavými penam toustís

Nedávno jsme vám představili recept na vejce benedikt  s chlebem, ale ještě lepší je s novými,Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit tmavými Penam toustís! Toustís jsou hit, který má ve světě mnoho jmen (například v Anglii ho najdete pod názvem English muffin) a různě dlouhou tradici, ale jedno
mají společné: všude je milují pro skvělé snídaně, svačiny nebo grilování. Jsou totiž úžasně praktické a okamžitě povolí uzdu vaší fantazii. Díky tomu určitě budete toustís plnit nejrůznějšími dobrotami, jako jsme to udělali my. Konečně máte také možnost vyzkoušet pečivo, které dnes hýbe světem. A je opravdu lahodné, vláčné a při rozpečení dokonale křupavé.

 

Je libo bylinkové osvěžení? Užijte si Birell Botanicals Angrešt s rakytníkem a meduňkou

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Ochutnejte novou limitovanou edici Birell Botanicals Angrešt s rakytníkem a meduňkou. V každém doušku ucítíte chuť letního ovoce se sladkokyselým nádechem a svěží vůní meduňky po citrusech. Svou jedinečnou chuť získává během 19denního procesu zrání a díky nižšímu obsahu cukru potěší všechny, kteří se v teplých dnech vyhýbají přeslazeným limonádám. Vychutnejte si jemnou chuť podtrženou aromatickými ingrediencemi během horkých dní v kanceláři, na výletě nebo grilování s přáteli.

Skvělá zpráva pro všechny milovníky italské kuchyně - Adriana Spaghetti tradizionale

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialitAdriana nově přináší tradiční italské špagety s hrubou texturu. Jsou ideální k jakékoli omáčce, protože na nich skvěle drží, tak jako u pravých domácích italských těstovin. Vyzkoušet je můžete s rajčaty nebo jako přílohu k masovým pokrmům. Určitě si je zamilujete

Borůvková sezona s Corny BIG Blueberry

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Corny představily letní novinku Corny BIG Blueberry, která v sobě skrývá kombinaci šťavnatýchborůvek a cereálií. Svěží tyčinka bez čokolády je ideálním společníkem na cesty i v horkých letních dnech. Dodá vám potřebnou energii, zasytí, a navíc skvěle chutná. Ochutnejte Corny BIG Blueberry a přesvědčte se sami. Corny. To dáš. 

 

Ve Svijanech umíchali vozku s černým rybízem a limetkou

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Míchaný nápoj z nealkoholického piva se šťávou z černého rybízu a limetky. Výsledkem je harmonického spojení chuti piva a limonády z přírodních šťáv  - osvěžující nápoj, který si zachoval vysokou pitelnost českého piva. Namísto umělých barviv je použita šťáva z černé mrkve. Jediným konzervantem je přírodní kyselina citrónová. Při výrobě je použito pouze přírodní aroma. Výrobek obsahuje max. 0,5% obj. alkoholu a díky přirozenému obsahu oxidu uhličitého je z něj ideální letní nápoj pro rychlé nealkoholické osvěžení např. při sportu nebo varianta klasického nealkoholického piva pro řidiče.

 

Babiččina volba celozrnná pšeničná i žitná

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialitNový Brandnooz box plný vymazlených specialitCelozrnné mouky Babiččina volba jsou vyrobené z pečlivě vybraného obilí a obsahují cenné složky obilného zrna.
 Obě nové mouky jsou velmi jemně mleté, a jsou tedy skvělou alternativou namísto běžných hladkých pšeničných a žitných mouk pro sladké i slané pečení všeho druhu. Můžete je použít ve všech svých oblíbených receptech
na chleby, bábovky, perníky, koláče nebo třeba palačinky a lívance.


 

Sladké mámení v podobě Chupa Chups 3D TROPICAL FIZZ a Chupa Chups Skull

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit Originální tvar, nepřehlédnutelný design
a lákavá kombinace chutí – to jsou nová 3D lízátko Chupa Chups Tropical fizz a Skull. Překvapí netradičním spojením klasického lízátka a šumivé části s limetkovou příchutí, díky které je lízátkování ještě větší zábava! :-) V obchodě tuto novinku s atraktivním designem rozhodně nepřehlédnete. K dostání jako jednotlivé lízátko, nebo v multipacku po 7 ks.

 

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialitNa vlně energie se Semtex energy FLOW 

SEMTEX je první český energetický nápoj, který byl uveden na trh v roce 1995. Nyní přichází s novou specializovanou řadou FLOW, LONG a HIGH, která nabízí různé energie pro různé situace. Vyber si tu, kterou právě teď potřebuješ! Kompletním redesignem prošla i základní řada SEMTEX, ve které najdete nesycenou a sycenou variantu (ORIGINAL a FORTE) a oblíbené ochucené varianty (CACTUS, POMEGRANATE a BLOODY ORANGE). Všechny tyto drinky obsahují látky jako taurin nebo kofein a řadu vitamínů, které vás příjemně povzbudí.

 

Tradiční rodinná receptura s italskými rajčaty Spak Master Ketchup

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialitKvalita bez kompromisů. Rodinná receptura Hanse Petera Spaka, každá lahev nese jeho podpis. Jedinečná sladší a plná chuť díky vyššímu podílu italských rajčat. Bezkonkurenčních 210g italských rajčat na 100g výrobku. Žádný škrob ani konzervanty, obsahuje jen rajčatový protlak, cukr, ocet a koření.

Nový Brandnooz box plný vymazlených specialit

Letní laskomina HARIBO F!ZZ Miami

Horké sluníčko, nekončící pláže a palmy kam až dohlédnete. Pokud se také chcete cítit jako v Miami, ochutnejte nové kyselé proužky HARIBO F!ZZ MIAMI, které vás bleskurychle v myšlenkách přenesou na toto bezproblémové místo plné zábavy. Želé proužky jsou složeny z několika veselých barev a ovocných chutí, modrá chutná po borůvce, zelená má příchuť jablka, žlutá zase citronu a červená reprezentuje jahodu.

 

A to je vše. Těšíte se? Už jste některou z novinek ochutnali? 

přidejte na:
Baara

17. 08. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář