Červnový Brandnooz box - ochutnejte!

Dorazil k nám do redakce nový červnový Brandnooz box. Dlouho očekávané novinky jsme s radostí ochutnali. V balíčku se objevily ryze věci, které neodmyslitelně patří k létu. Léto je znamením prázdnin, dovolených, setkání s přáteli a taky je spojeno s grilováním a ochutnáváním nových kulinářských pochoutek. Pojďme se spolu tedy podívat na červnové novinky, které si pro nás Brandnooz box připravil tentokrát.


Co jsme ochutnali tentokrát? Pokud máte děti, jistě vás potěší novinka od firmy Vest, která na trh přichází s novinkou v podobě tyčinek VEST kinder, které jsou bez posypu soli. Obsahují vlákninu a vápník, což mnohé maminky určitě velmi rády ocení.


Pro doplnění energie poslouží nápoj od Korunní. Její nová Korunní energetická, s příchuti červeného rybízu s obsahem kofeinu a taurinu, vám zajistí osvěžení. Kultovní energy drinky od značky Semtex, se objevují na trhu v novém designu, který jistě nepřehlédnete. Nový design nápoji jen prospěl.


Zůstaňme ještě u nápojů. Top Topic přichází aktuálně s novou vlnou příchutí svých nápojů. Novinkou je příchuť maliny a pomeranče. Zavzpomínejte na své dětské léta a ochutnejte “malinovku”, která byla součástí skoro každého z nás. Mile vás překvapí svou lahodnou chutí.


Léto, rovná se grilování. Setkávání a posezení s přáteli patří k sobě! Kotányi přichází s novinkou Ruby. Ruby (čti “raby”) jsou hrubozrnné kořenící směsi, které se ručně nasucho vmasírují do masa, ryb či zeleniny. Odtud pochází název rub, který označuje vtírání koření do jídla. Perfektně se tedy hodí ke grilování, smažení a pečení.  Další skvělou novinkou od Kotányi je jejich koření Delikátní maso. Díky vyvážené směsi bylinek a koření z řady Nová inspirace, přináší nové nápady pro zdravé a jednoduché vaření. Dle výrobce neobsahuje zvýrazňovače chutě, barviva ani umělá aromata. Milovníkům hamburgerů se jistě bude velmi zamlouvat BBQ omáčka od společnosti Hellmann´s. Jejich American Smokey BBQ omáčka potěší příznivce poctivých “hambáčů”. Určitě vyzkoušejte. Jako bonus jsou u výrobku přiloženy recepty, které vám pomůžou s přípravou této lahůdky.


Zůstaňme ještě u grilování. Po výborném jídle, které si s novinkami z červnového Brandnooz boxu připravíte, budete určitě chtít všechny ty pochoutky “spláchnout” něčím osvěžujícím. Pro horké letní dny a noci přichází Strongbow s nápojem Red Berries. Chuť červeného ovoce, jako jsou maliny, červený rybíz a jahody, vás dostanou svou chutí. Jemná perlivost nápoje a střední obsah 4,5 % alkoholu, jsou tou nejlepší volbou pro dlouhé letní noci. Příjemnou tečkou po veškerém hodování se může stát dezert Panna Cotta. Megle přichází s novinkou, kdy si můžete tento populární italský dezert velmi jednoduše a rychle připravit z pohodlí vašeho domova. Díky novému rodinnému balení si tak můžete připravit 5-6 porcí. Příprava spočívá v tom, že smetanu stačí pouze zahřát, naplnit do vhodných formiček, vychladit ji a ozdobit dle vlastní fantazie. Výběr už je jen na vás.


Tak jakou první lahůdku z červnového boxu ochutnáte? Přejeme vám krásné léto a pohodové, sluncem zalité letní dny.
přidejte na:

02. 07. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář