Co nabízí slevové portály?

Plánujete romantickou večeři s partnerem nebo jenom chcete vyzkoušet něco nového? Můžete samozřejmě experimentovat, vybrat si netradiční recept a doufat, že se dílo podaří. Každopádně strávíte spoustu času v kuchyni, zůstane po vás kopec nádobí a večer nakonec může skončit i trapným fiaskem. Chcete-li zkusit opravdu něco speciálního, pochutnat si a nevybílit přitom svojí peněženku, zkuste se podívat třeba na stránky našeho nového partnera Slevomat.cz, kde určitě najdete zajímavou restauraci.

60480_medium

Najít kvalitní a přitom netradiční podnik není nic těžkého, všechny dobré restaurace mají vlastní webovou prezentaci a jejich hodnocením se zabývají specializované stránky. Jak ale vyzrát na někdy nelítostný poměr cena/kvalita? Tento problém umí vyřešit slevové servery, které již dva roky přináší výhodné nabídky takřka na cokoliv. Na Slevomatu se nově rozšiřuje nabídka cestování a značkové módy, ovšem největší popularitě se u Čechů stále těší vouchery na jídlo.

V záplavě stovky slevových portálů najdete restaurací desítky. Pokud se ovšem nechcete spálit a mít záruku kvalitního gastronomického zážitku, měli byste vsadit pouze na renomované značky. Například první a největší český slevový server Slevomat důkladně kontroluje kvalitu inzerovaných nabídek. Každá restaurace před zveřejněním nabídky projde kontrolou, která ověřuje kvalitu jídla, obsluhy a prostředí.

U některých nabídek se můžete setkat i s podrobnou recenzí oficiální testovačky Slevomatu, která vybranou restauraci navštíví a vyzkouší. Její hodnocení najdete přímo u slevové nabídky, nebo na stránkách testovačky Koko. Pokud byste i přesto, nedej bože, nebyli spokojeni, Slevomat vám vrátí peníze. Stačí se pouze obrátit na zákaznickou linku Slevomatu do tří dnů od uplatnění voucheru a popsat důvod vaší nespokojenosti.

 

 

 

 

 

60479_medium

Rozhodnete-li se koupit voucher na návštěvu restaurace, měli byste nejdříve věnovat dostatek pozornosti výběru slevového serveru. Bohužel ne všechny portály totiž důsledně dbají na kvalitu svých nabídek. Proto raději nakupujte pouze u poctivých slevových serverů, s kterými máte dobrou zkušenost vy nebo vaši přátelé a známí. Před nákupem je také vhodné si důkladně prostudovat parametry slevové nabídky a podmínky uplatnění voucheru.

V neposlední řadě nezapomeňte, že jste plnohodnotným zákazníkem a nebojte dát najevo nespokojenost již v restauraci. Pokud se obsluha nepostaví k vaší reklamaci čelem, neváhejte kontaktovat slevový portál. Ten sice nemá ze zákona povinnost se reklamacemi zabývat, solidní poskytovatelé slevových voucherů ale problémy svých zákazníků řeší. Jak již bylo zmíněno, Slevomat zaručuje „Garanci spokojnosti“ a nespokojeným zákazníkům vrací peníze.

přidejte na:
Slevomat

27. 04. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář