Fit sRecepty od Evy

Rádi bychom vám představili novou posilu naší redakce - foodblogerku Evu! Co Eva nejraději vaří, jak se k tomu dostala a co si pro vás přichystá, se dozvíte právě zde! 

Fit sRecepty od EvyEvi, co nám o sobě prozradíš?

Jmenuji se Eva. Jsem obyčejná 22letá holka, která ráda tráví čas v kuchyni, a to už od malinka.
Začalo to mícháním polévky, loupáním brambor a mrkve, až jsem se vypracovala k pečení dortů a vymýšlení vlastních receptů.
Jsou to zhruba 4 roky, co jsem se začala zajímat o zdravou stravu. A tak celozrnné mouky, nové druhy ovoce a zeleniny a oříšková másla postupně plnila mou lednici. Začala jsem zkoumat, co jsou bílkoviny, sacharidy a tuky a kolik toho vůbec naše tělo potřebuje. Zjistila jsem, že existuje něco jako vláknina, která je pro nás opravdu důležitá.

Fit sRecepty od EvyV mých receptech se často jako hlavní surovina objevuje protein, proto bych hned na úvod chtěla říct, že to není žádný steroid a nebudete po něm mít svaly jak Pepek námořník. Je to jen další druh bílkoviny - jako byste usušili maso a rozmixovali ho na prášek,  akorát protein je většinou o něco málo chutnější…

Nemám ráda výmluvy a často se setkávám s tím, že lidé říkají, že nemají čas vařit a jíst zdravě. Já osobně uznávám anglické heslo: „I don't have time“ really means „It's not a priority“. Aneb když říkáme, že na něco nemáme čas, většinou to znamená, že to není naší prioritou…

Co ode tebe tedy naši čtenáři můžou čekat?Fit sRecepty od Evy

Recepty, které budou zdravé, jednoduché a chutné. A hlavně barevné, protože barvičky přinášejí vždycky dobrou náladu :-) Občas také recept se špetkou Velké Británie, jelikož jsem rok žila v Londýně a načerpala tam spoustu inspirace.
Jako první jsem si pro vás připravila recept na palačinky, které jsem si poslední dobou moc oblíbila. Myslím, že se výborně hodí třeba na nedělní snídani do postele :-) 

Pokud byste měli zájem se podívat na další Eviččina kouzla, která se třeba objeví i u nás na webu či v naší aplikaci, tak můžete zde.

přidejte na:
Ivet

26. 08. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář