Food festival - Všechny chutě světa

Znáte food festival Všechny chutě světa? Již potřetí se letos milovníci dobrého jídla sejdou na zámku v Dobřichovicíh a ochutnají snad “všechny chutě světa”. O co se vlastně jedná? Food festival jak již z názvu napovídá, je setkání samých dobrých lidí a hlavně milovníků kvalitního jídla. Gurmáni si přijdou na své. Food festival po předešlých ročnících hlásá, že poptávka předčila nabídku. Dle organizátorů festival letos přichází opravdu s nejatraktivnější nabídkou. 

Letošní ročník uvítá okolo 70 účastníků z celého světa. Ochutnat můžete africkou kuchyni, mezi ní patří například malé smažené ryby či housenky. Dále se setkáte s iránskými a marockými specialitami, indickou kuchyní, argentinským masem. Zkusíte maďarský perkelt, švýcarský raclette, šnečí speciality a mnoho dalšího. Nabídne bohatý doprovodný program včetně lanových atrakcí nejen pro děti. V rámci vstupného se můžete těšit na časopis Všechny chutě světa, který je plný receptů a zajímavých článků. Od společnosti Vitana obdržíte koření na ryby, které se jistě bude hodit v letní sezóně ke grilování. Pro aktivní jedince festival připravil horolezeckoou stěnu (7 m), šplhání po bednách na most a bungee running. 

Největší atrakcí, na kterou festival láká, je lanovka přes Berounku, která bude dosahovat rychlosti až 60 km. Vaše ratolesti se také zabaví, a to při divadle pro děti. Poslechnout si můžete keltskou hudbu, reggae až po africké djambe. Hudební produkce je opravdu vyjímečná. Hudební vystoupení zajistí kapely Poitín, Chichimeku, David Oplatek se svou hrou na africké djambe a večer zakončí energický swing, v podání kapely Swingfonix. Pokud nevíte co se sobotou 13. června 2015 s volným časem, určitě navštivte food festival. Myslím si, že nebudete zklamáni. Seznámíte se s novinkami v oblasti gastronomie, ochutnáte “homemade” výrobky a to vše v bio kvalitě. Poctivé jídla vám připraví opravdoví nadšenci jídla. To vše za podpory výborného managementu organizátorů festivalu. Neváhejte a přijďte v sobotu ochutnat jen ty nejlepší suroviny a výrobky z něj. Vstupné vás vyjde na sto korun českých. Děti do 140 cm a invalidé mají vstup zdarma. Přejeme vám krásné zážitky spojené s food festivalem - Všechny vůně světa.


přidejte na:

09. 06. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář