Jarní brandnooz

Brandnooz, to je krabice plná novinek a radosti. Bradnooz pro vás každý měsíc vybírá ty nejlepší novinky a tipy na trhu potravin. S láskou je balí do elegantních boxů a pravidelně posílájí pro radost a potěšení z nových chutí vám i vašim blízkým. Staňte se také noozie!

Co jsme objevili v jarním brandnooz boxu? Samé skvělé novinky. Přesvěčte se sami. 
 
Thomy Holandská omáčka
Chřestová sezóna je tady! Dopřejte si gurmánský zážitek a vyzkoušejte tuto jarní zeleninu v lahodné
kombinaci s Holandskou omáčkou od značky Thomy. Tato jemná krémová omáčka je dlouhodobě
jedničkou na německém trhu a stále více příznivců si získává i u nás.
Pokud preferujete tradičnější zeleninu, máme pro Vás novinku na československém trhu – Thomy
Holandská omáčka na zeleninu má jemnější chuť a skvěle doplní například květák či brokolici.
Oba produkty Vás potěší i svou jednoduchou přípravou – stačí je ohřát a můžete servírovat.
Dobrou chuť!
 
Bonduelle Řepa strouhaná Vapeur

Bonduelle přináší novinku v řadě jemně strouhané zeleniny díky které se příprava vašich oblíbených receptů stane mnohem jednodušší a vy si je tak můžete dopřát s chutí každý den. Jemně strouhaná vaporizovaná červená řepa, mírně slazená, dochucena šťávou z citrónu. Skvělá do studené i teplé kuchyně.

Maggi Tekutý bujón slepičí

Přípravou kvalitního masového vývaru už nemusíte trávit hodiny. Vyzkoušejte nové MAGGI Tekuté bujóny a užijte si jejich poctivou chuť! Neobsahují barviva, konzervanty ani přidaný glutaman sodný. Jejich základ je připraven pomalým vařením masa a kostí. Jedinečná medová textura se skvěle hodí nejen pro přípravu polévek, ale i do omáček, rizot či zeleninových jídel.

YES! Ořechová tyčinka s mandlemi & mořskou solí v hořké čokoládě a YES! Ovocná tyčinka s jablkem & červenou řepou

Křupavé mandle a pražené arašídy se špetkou mořské soli jsou protkané kvalitní hořkou čokoládou. Bohatý zdroj vlákniny, a proteinu, který čerpá z ořechů, méně než 5 g cukru na tyčinku a kompletně bez lepku. Tuhle tyčinku oceníš jako snack během nabitého dne, který tě zasytí a bude i chutnat. Bez barviv, aromat nebo konzervantů necháváme vyniknout původní chuť ingrediencí. Vhodné pro vegetariány.

Šťavnaté zelené jablko se sladší chutí červené řepy a křupavými mandlemi vytváří neodolatelný snack. Bohatý zdroj vlákniny, žádný přidaný cukr a kompletně bez lepku a laktózy, tyto ovocné tyčinky jsou vhodné i pro vegany ke svačince kdykoliv během dne. Bez barviv, aromat nebo konzervantů necháváme vyniknout původní chuť ingrediencí.

Naturprodukt Mátový sirup

Domácí sirup,100% přírodní produkt vyrobený manufakturně z prvotřídních surovin. Bylinný přípravek bez aromat, chemických konzervantů, barviv, ochucovadel, posilovačů chuti a vůně i sladidel. Sirup lzepoužít do čaje, limonády, kávy, jogurtu, tvarohu, na palačinky, lívance, zmrzlinu a do dalších pochutin.
Složení: mátová nať, voda, cukr, kyselinacitrónová, mátová silice.

 
Rej sušenky celozrnné čokoládové

Skutečně celozrnné sušenky s vysokým obsahem vlákniny v praktickém balení, které můžete mít vždy po ruce. Bez palmového tuku, bez vajec, s kvalitní čokoládou a 80% celozrnné mouky. Doporučuje Ing. Petr Havlíček.

Mazagrande Fresh citrus

Osvěžující nealkoholický nápoj. Tento nápoj neobsahuje žádné přidané cukry skládá se pouze z přírodní směsi kávy a citrusů. Skladujte v ledničce a nejlépe chutná vychlazený.

 

 

přidejte na:
Bára Uhýrková Černá

11. 04. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář