Kalendář akcí v Chefparade

Přijďte na kurz přípravy chřestu

Dne 9. a 10. června v Chefparade

Objevte kouzlo chřestu, který labužníci přezdívají králem zeleniny. Chřest má úžasné léčivé i regenerační účinky a i když je k dostání po celý rok, ten nejlepší a nejchutnější chřest je k mání pouze v sezoně, tedy od poloviny dubna do konce června. Obsahuje velké množství vody, bílkoviny i vlákninu a minimum tuků a sacharidů.

60737_medium

Mezi prospěšné látky v chřestu patří zejména vitaminy skupiny B včetně kyseliny listové (100 g chřestu jí dodá tělu 37 % doporučené denní dávky), vitamin C, betakaroten a minerální látky.

Na kurzu vaření máte možnost se naučit: Krém ze zeleného chřestu s glazurovanou limetkou, Steak z lososa na bílém a zeleném chřestu s bernaiskou omáčkou, Salátek z bílého a zeleného chřestu s čekankou a panchetovým vinaigrettem, Medový sorbet s bílým chřestem a bazalkovou pěnou.

Rezervaci na tento kurz naleznete na stránkách Chefparade.

Hvězdný kurz šéfkuchaře Romana Dolejše

... aneb jak se vaří pro Billa Gatese

Dne 7. června v Chefparade +

Naučte se vařit jako ten nejlepší z nejlepších a ochutnejte rozmanitá vína z nabídky pražského obchodu Fajnšmekr!

60738_medium

Roman Dolejš vládne kuchyním luxusního pražského hotelu Corinthia a nyní si můžete jeho um vychutnat v Chefparde na vlastní kůži na jedinečném kurzu pořádaném ve spolupráci s Gastronaut.cz. Roman své zkušenosti sbíral v mnoha koutech světa od Ameriky přes Kajmanské a Petrovy ostrovy až po Rakousko a Švýcarsko, vařil i pro ty nejjasnější hvězdy, a nakonec zakotvil v rodné domovině, aby ty nejlepší recepty předal i nám nezasvěceným.

Tento kurz si můžete rezervovat na lehnerova@smartpress.cz

Milí fanoušci thajské kuchyně, Chefparade a restaurace Občanská plovárna,

....těšíte se na další kurz s šéfkuchařem Mesym? Pak jste se dočkali, kurz je tu!

Dne 19. června 2012 od 18:00 ve studiu Chefparade+ v Pražské tržnici.

60739_medium

Výtečné menu připravené samotným panem šéfkuchařem, které budete mít možnost se naučit, nabízí tentokrát lahůdky jako Salát MU NAM TOK, Salát s marinovanou krkovicí, koriandrem, mátou a limetkovou šťávou, Kari KAENG PED KAI, Červené kari s kuřecím masem a ananasem, Nudle PHAD THAI KAI, Thajské rýžové nudle s arašídy, sójovými klíčky a kuřecím masem, Soté PHAD GRA PAO, Pálivé kuřecí soté s čerstvou bazalkou a zeleninou.

Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.

I pro fotbalové fanoušky jsme připravili jedinečný kurz vaření spojený se sledováním fotbalu – Česká republika vs. Rusko.

60740_medium

Dne 8. června

Přijďte fandit našim a spojit sledování fotbalu s vařením a zábavou. Nejprve si připravíte výborné steaky z argentinské svíčkové, zeleninový salát s bagetou, naučíte se tapas a drobné občerstvení a přesně v 19:45 již můžete sledovat výkop zápasu na plátně. Všechny nápoje na kurzu budou zlevněny o 15%.

Rezervaci naleznete na webových stránkách Chefparade.

Přivítejte jaro s novým kurzem vaření - Speciality z jehněčího masa.

Přijďte se do Chefparade přesvědčit o jeho kvalitách a využít jedinečnou možnost naučit se připravovat menu, které pro vás speciálně připravil pan šéfkuchař Jan Hajný.

60741_medium

Dne 11. června v 18:00 v Chefparade studiu na Husitské ulici 56, Praha 3.

A co se bude připravovat? Výběr salátů a bylin s jehněčím a ztraceným křepelčím vajíčkem, Terina s tymiánem, toastem a švestkovým přelivem, Roláda s hříbky, tymiánovou omáčkou a šťouchaným bramborem, Kotlíky s kaparovou omáčkou a pečenou bramborovou pěnou.

Rezervaci na tento kurz naleznete na webových stránkách Chefparade.



 

přidejte na:
Šéfredaktor

01. 06. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář