Kouzlo benátských klášterů je trendy, pečete si doma své makronky?

Jsou věci, které se nenaučíte dělat díváním. Žel bohu, makronky jsou jednou z těchto věcí a už mnoho hospodyň, cukrářů, kuchtíků nebo maminek si proto škubalo vlasy z hlavy nad nepovedeným plechem plným dutých makronek bez nožky. 

Pro ty z vás, kteří jste se s tímto cukrářským fenoménem posledních let ještě nesetkali, jedná se o lahodný dezert z mandlové mouky (potažmo sušených mletých mandlí), cukru, šlehaných bílků, který se peče nejlépe v laboratorních podmínkách za bezchybně stálé teploty asi 10-15 minut :) Upečený zázrak se pak slepuje různými krémy do hotových makronek a celý výtvor pak způsobuje velmi intenzivní, nezapomenutelné a dokonale úžasné prožitky při konzumaci.

Leč! V celé naší databázi sreceptů jsme zatím nezaznamenali žádný, který by sliboval úspěch, takže na ten pravý ještě stále čekáme! Pokud máte zaručený tip a budete mít to srdce se o něj podělit, karma vám to jistě vrátí a tento čin bude navždy posvěcen slzami štěstí všech dívek, žen a mužů, kterým se další várka povede.

Nicméně, prozatím přinášíme alespoň nádherné video od Carte Noire, které pohladí vaše oko a třeba opět zažehne ten plamen vášně pro další pečení makronek! 

Těšíme se na vaše nápady, rady, tipy, recepty, debaty, bolístky a snad ve finále i nádherné fotky úžasných makronek :) 

přidejte na:
Lucie

08. 03. 2019

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář