Letní inspirace nejen pro grilování

4657_small

Je tady teplé léto a s ním přicházejí i naše tipy na osvěžující lehké saláty, marinády na maso nebo letní drinky na večerní party s grilováním, které zaručeně vylepší posezení s rodinou či přáteli. V horký letní den oceníme především pár rad na light zeleninové nebo ovocné saláty, které zasytí, ale zároveň nedají moc práce s přípravou a my se můžeme brzy vrátit k bazénu nebo na opalovací lehátko. Oblíbenými tipy naší redakce jsou ovocný salát nebo řecký či zeleninový salát.

Po nádherně stráveném dnu u vody se svými blízkými můžeme uzavřít den zahradní party s opékáním a osvěžující skleničkou. Pokud chceme své známé opravdu překvapit něčím novým, zaručeně se nechejme inspirovat netradičními marinádami na maso. Velmi oblíbenou je stále marinovaná krkovice nebo steak na whisky. Pro milovníky kuřecího masa jsou tady recepty na jiná kuřecí stehýnka nebo špízy.

Nezapomínejme ani na veselé pobavení a večer si zchlaďme hrdlo míchanými ledovými koktejly jako Malina dream, Tekutá Sahara nebo Ledový fernet. Našimi oblíbenými stále zůstávají osvěžující Jahodové mojito nebo oslnivě svěže vypadající Modrá laguna. Mnohem širší škálu míchaných nápojů naleznete v kategorii nápoje a koktejly.

Máte nějaké další oblíbené letní recepty? Podělte se s ostatními čtenáři v komentářích.

Krásný zbytek prázdnin a dobrou chuť přeje redakce :)

přidejte na:
Šéfredaktor

12. 08. 2009

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář