Nové mysli pro holky a kluky

Společnost Emco, přední český výrobce cereálních výrobků, uvádí na trh unikátní výrobky z řady Mysli na zdraví, tentokrát speciálně určené dětem ve věku 5 -10 let. 
Nové mysli pro holky a kluky
Děti, zejména ty školní, potřebují ráno doplnit energii z plnohodnotné snídaně, aby se mohly při vyučování dobře soustředit. Její součástí by měly být hlavně sacharidy, bílkoviny a tuky, které udrží stabilně vyšší hladinu krevního cukru a po nočním půstu dostatečně zásobí tělo stavebními látkami. Neměli bychom ale zapomínat ani na vlákninu v podobě kousku ovoce nebo zeleniny. 

Mysli pro princezny a Mysli pro piráty je novinka, která pomůže rodičům naučit děti zdravě snídat. Obsahuje směs křupavého základu, doplněnou ovesnými vločkami, ovocem, lupínky v čokoládě a barevnými arizony. Varianty se liší nepatrně svým složením. Princezny se mohou těšit na jahody a růžové arizony a piráti najdou ve svém Mysli brusinky a modré arizony. Použitá jsou pouze přírodní barviva. 
Nové mysli pro holky a kluky
Oproti jiným druhům müsli obsahuje Emco Mysli pro děti o 30% méně cukru. Křupavý základ je navíc ochucen ovocnou složkou, díky které má specifickou chuť. Mysli je také obohaceno 7 vitamíny, převážně skupiny B a minerály – vápníkem a železem. Děti tak s  touto snídaní přijímají část doporučené denní dávky tolik důležitých složek potravy. 

Výrazný a líbivý obal zaujme nejednoho piráta a princeznu. Navíc uvnitř každého výrobku najdou děti dárek. Mohou sbírat Igráčky princezen a pirátů z obalu nebo mít radost z magnetek, samolepek, visaček na dveře nebo z nepostradatelného příslušenství pro Igráčky.. 
přidejte na:
Šéfredaktor

23. 05. 2013

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář