Novoroční oslavy bez kocoviny

Vyzkoušejte zaručený vyprošťovák v podobě 100% jablko-rajčatové šťávy Vitaminátor.

61920_mediumProbíhají u Vás silvestrovské oslavy v bujarém veselí a se sklenkami dobrého moku? Pak možná patříte mezi ty, kdo druhý den ráno proklínají svou nedisciplinovanost, bolí je hlava i „celý člověk“ a marně přemýšlejí, jak s nepříjemnou kocovinou co nejdříve zatočit. Věděli jste, že zaručeným lékem na bolehlav i žaludek na vodě je čerstvá rajčatová šťáva? Ráno po bouřlivé oslavě si ji pravděpodobně asi nepřipravíte, nezapomeňte se tedy zásobit s předstihem. Ideálním řešením je 100% čistá přírodní šťáva Vitaminátor se zbrusu novým složením jablko - rajče.

61919_mediumČerstvá kombinace jablko - rajče představuje stejně jako ostatní varianty šťávy Vitaminátor koktejl nabitý vitamíny, minerály, vlákninou i dalšími účinnými látkami. Právě proto s  kocovinou rychle zatočí. Navíc má obdivuhodné detoxikační a regenerační schopnosti, je tedy dokonalým balzámem pro unavený organismus. Odstraňuje pocit překyselení a je vynikajícím zdrojem filtrované vody, která na tělo blahodárně působí, a to nejenom při stavech spojených s konzumací alkoholu.

Základem tohoto zdraví prospěšného produktu je jablko – díky sladkosti chuti vhodně vyvažuje chuť rajského jablka. Bohatá a hustá šťáva Vitaminátor je zcela přírodního původu, neobsahuje žádná barviva, cukry, konzervanty a je neředěná.

Ovocná šťáva je zabalena do unikátních plastových obalů se speciálním ventilem, který do vaků nepropouští vzduch. Tento patentovaný systém výrobku propůjčuje dlouhou trvanlivost - u neotevřeného balení se jedná až o 6 měsíců, otevřený mošt je nutné zkonzumovat do 21 dní. Vaky jsou umístěny do kartonových krabic, které usnadňují přenos a skladování.

Šťáva Vitaminátor jablko - rajče je v prodeji v balení o objemu 2, 3 a 5 litrů. Všechny produkty lze zakoupit přímo na e-hopu společnosti na www.vitaminator.cz.

61918_medium

přidejte na:
Šéfredaktor

28. 12. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář