Nový rok s Krásným domovem

Silvestr si oslavíme a pěkně se pobavíme. Na dveře už klepe leden, ke krbu si rychle vlezem. Horký čaj si nalijeme, a své tělo zahřejeme. Při večerech s rodinou, náladu máme poklidnou. Otevřeme dobré víno, aby se nám lépe žilo. Krásný domov udělá radost všem, tak nakupovat na www.krasnydomov.cz jdem!

Udělejte si radost v zimních měsících s produkty Krásného domova, které Vás nejen zahřejí, ale také potěší! 

Blomus boston-shaker set

Užitečný nerezový set o objemu 0,5 l a výšce 29 cm

Výrobník ledu

Výrobník ledu vhodný k přímému servírování. V silikonovém poklopu obsahující přihrádky vytvoříte led, nasadíte na thermo misku a můžete podávat kleštičkama na led.

Chladič na láhev Contas Zack

Thermo nádoba z nerezu na láhev vína ze serie Contas od výrobce Zack o výšce 18,5 cm a průměru 13,2 cm.

61957_mediumTea Maker EVA SOLO (barva: tyrkysová, krémově písková, hnědá, černá/objem 1 l a 1,4 l)

Vložte do skleněné konvice sítko, nasypte čaj, zalijte horkou vodou, pokud již dále nechcete louhovat čaj, vsunete nerezový zvon, který zamezí další fermentaci. Zobáček džbánu je navržen tak, aby neukápla ani jediná kapka, přičemž při nalévání se příklopka automaticky otevírá. Tea maker je k dostání ve dvou objemových variantách spolu s  neoprenovým potahem v různých barvách, který udržuje nápoj teplý.

61959_mediumKarafa Eva Solo, 1 litr

S novou karafou Eva Solo do lednice nevylijete ani kapku. Má totiž patentovanou příklopku, která brání ukapávání a kterou naleznete i na dalších výrobcích Eva Solo. Karafa do lednice je navržena v jednoduchém, klasickém tvaru lahve od mléka - ta totiž nejlépe pasuje do dveří lednice. Hrdlo karafy je dostatečně velké, aby přes něj prošly kostky ledu a plátky citrónu, a také má příklopku, která se při nalévání automaticky otevírá. Vyhnete se tak nepříjemné pachuti a ani kostky ledu nevyšplouchnou do skleničky. A navíc karafa samozřejmě působí na stole velmi dekorativně. Součástí je inteligentní dávkovač se zátkou. Teplotu udržuje neoprénový obal na zip.

61960_mediumKonvice My Big Tea - norský vzor (obsah 1,5 l)

Originální konvička, která v zimním období zahřeje i potěší. Lze prát v myčce bez potahu, potah lze prát na 30°C. Tato konvice představuje vynikající design s oblými křivkami. Je vyrobena z kvalitního porcelánu se zúženým silikonovým nalévacím rtem. Patří do velké rodiny nádob s bezproblémovým naléváním bez ukapávání. Zároveň zadržuje čajové lístky uvnitř. Ulehčuje tak servírování připraveného čaje. Pomocí robustní rukojeti z ušlechtilé nerezové oceli ji můžete vzít všude, kam potřebujete: na svoje oblíbené křeslo v obývacím pokoji, k počítači, na terasu nebo zahradu ve chvílích vašeho odpočinku.

Blomus držák na láhev

Elegantní pochromovaný drátěný držák z nerezu na jednu láhev skvělého vína.

Zack stojan na lahev vína Cunea

Nerezový stojan na láhev vína CUNEA od Německého výrobce Zack.

Blomus odměřovací trychtýř61963_medium

Pro opravdové milovníky vína je dekantační nálevka nepostradatelným prvkem.

Zack vakuová zátka na víno Vinare

Vakuová zátka na víno Vinare od firmy Zack. Pomocí této zátky uchováte víno čerstvé a nezvětralé.

přidejte na:
Šéfredaktor

10. 12. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář