Obchod Chefparade Warehouse

Obchod ChefShop je místo, kde máte možnost získat výtečné a nevšední potraviny za velkoobchodní ceny! V Chefparade věří, a učí na kurzech vaření, že vařit by se mělo z kvalitních surovin a vozí si je přímo z Itálie a Francie i jiných destinací . Nyní se rozhodli podělit se o tyto pochutiny i s ostatními a vytvořili e-shop.

62302_mediumTěšit se můžete na oblíbené francouzské paštiky, vína nebo italské sýry, olivové oleje, omáčky či výbornou kávu nebo ne v Čechách příliš známé kaštanové pyré. Pokud milujete sushi, rozhodně navštivte internetové stránky www.chefshop.cz/, seženete zde vše potřebné pro jeho přípravu.

Také si můžete nechat připravit balíček vybraných ingrediencí na míru. Naleznete tam i potřebné ingredience na asijskou kuchyni, jako je např. Tom Yum pasta či kokosové mléko.

Domluvte se se svými přáteli či kolegy na společném nákupu a ušetříte! Objednávky zboží v hodnotě nejméně za 1500,- Kč dováží po Praze zcela zdarma!

Objednané zboží si můžete nechat zaslat poštou, DPD nebo vyzvednout v Chefparade na Husitské ulici 56, Praha 3 každý všední den mezi 9. a 17. hodinou nebo v jiný čas po telefonické domluvě.

přidejte na:
Chefparade

25. 01. 2013

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář