Pizzadom – trouba na pizzu

Elektrická trouba se speciálně tvarovaným keramickým poklopem (z terakoty), který je speciálně upraven pro výrobu jedinečné domácí pizzy. V Pizzadomu se snoubí tradiční Italská pec na pizzu s moderní technologií. Můžete v něm péct pizzu z vlastního čerstvě vyrobeného těsta nebo pizzu mraženou. Lze též připravit a upéct křehký chléb, toasty, maso, grilovanou zeleninu a další. Kromě pece na pizzu Vám nahradí i racklete grill a fondue.

61559_mediumPizzadom je koncipován na jednu velkou pizzu nebo můžete připravovat několik malých minipizz. Každý člen rodiny si tak může udělat pizzu s ingrediencemi dle své chuti. V příslušenství je těstovinový vykrajovač na pizzu pro krájení jednotlivých kousků. Pizzadom je vhodný nejen k použití v kuchyni, ale i na zahradu či na chalupu. Může být příjemným společníkem při různých setkáních a oslavách. Za dlouhých letních večerů jej využijete i na balkonu nebo na terase. Pro dokonalé a rychlé upečení pizzy je Pizzadom vybaven dvěma topnými tělesy. Zezdola je vyhříván podnos, který se dá velmi lehce čistit a druhým topným tělesem je vyhřívaný terakotový kryt. Pizza se tak peče rovnoměrně, není vysušená a je prosta tvrdých okrajů.

Vyjádření těch, kteří již Pizzadom vyzkoušeli: Mnoho z nás se ušklíblo nad novinkami, jako byly domácí pekárny a dnes již tyto výrobky usnadňují práci ve většině domácností, které dávají přednost kvalitě domácí kuchyně před polotovary. Věříme, že tato chytrá trouba bude mít podobný osud. Většina z vás mi dá za pravdu, že dnes se již lidé přiklání ke kvalitě a dopřát ji chceme i našim blízkým.

61562_medium

přidejte na:
Ceramic Blade

29. 10. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář