Pojďme se setkávat aneb dubnové výstavy Biostyl a další

20487_smallVeletrhy ESOTERIKA, BIOSTYL a ECOWORLD pro Vás každoročně připravujeme jako místo setkání všech, kteří mají zájem o sebe, své okolí a prostředí, ve kterém žijeme. Místo, kde se navazují osobní kontakty, potkáváte zajímavé lidi, kupujete hezké věci a v neposlední řadě se účastníte zajímavých přednášek a seminářů. Zkrátka místo, kde proudí energie života a každý si odnese domů něco pro sebe a své blízké. Veletrhy se letos budou konat již po šesté a pevně doufáme, že pro vás bude tato akce velkým přínosem. Vždy nás potěší, když potkáme známé tváře, a proto si prosím zapište do diářů: 9. – 11. 4. 2010, Výstaviště Praha – Holešovice, Průmyslový palác.

Ke zdravému životnímu stylu patří v dnešní době neodmyslitelně zájem o přírodní medicínu a biopotraviny. Veletrh zaměřený na BIOSTYL, nesoucí slogan „Vše pro Zemi… vše o Zemi“, představí filozofii bio stylu, známé i neznámé produkty, služby a novinky.  Prostě vše dobré,  o čem ještě možná ani nemáte ponětí…

Jsme velice potěšeni, že nad veletrhem BIOSTYL 2010 převzal záštitu ministr zemědělství ČR ing. Jakub Šebesta. Mezinárodní spolupráci, která jistě přinese příjemný vlahý vánek do světa českých přírodních a bio výrobků, zajišťuje Francie, která se stala první partnerskou zemí veletrhu. Na akci uvidíte bohaté expozice francouzských firem a ochutnáte BIO produkty této sluncem zaslíbené země. Odborným garantem se stal PRO – BIO Svaz ČR, který tento rok slaví 20leté výročí svého založení. Připravujeme společnou expozici členů svazu spojenou s  výstavou fotografií ekologického zemědělství ČR. Odbornou „třešničkou na dortu“ bude kontraktační a odborná konference „BIOSTYL  po Francouzsku“, která proběhne v pátek 9. 4. 2010 v Lapidáriu Národního Muzea.

Přímé propojení  mezi zdravým životním stylem a hledáním věcí skrytých (neboli esoterických) reprezentuje veletrh  ESOTERIKA, jenž představuje celou řadu cest a způsobů k poznání sebe sama, osobnímu a duchovnímu růstu. Veletrh představí mnoho (staro)nových technik a směrů, které se v této oblasti nabízejí. Významnou část veletrhů tvoří bohatý doprovodný program, který letos vynikne zejména pestrostí a různorodostí. Jednotliví přednášející jsou skutečné „špičky“ ve svých oborech.

Na ECOWORLDU se bude nabízet mnoho ekologicky šetrných výrobků a technických  vymožeností. Tento ucelený soubor výrobků napoví jak se chovat ekologicky, tedy tak, abychom po sobě zanechali Zemi ve stejném stavu v jakém jsme na ni přišli. Partnerem veletrhu je CENIA, česká informační agentura životního prostředí. V rámci veletrhu také proběhne odborná konference pořádaná ve spolupráci se sdružením Eurosolar.cz na téma 100% obnovitelné energie.

Doprovodný program je organizován společností FELICIUS o.p.s. a nabídne plno přednášek, seminářů, nově i diskusních panelů, ukázky tanců a mnoho dalších programů, celkově na 8 pódiích.

 

Ze zahraničních hostů přijali účast:

TIM WALLACE MURPHY (Francie) -  spisovatel a historik,  autor  knih Odhalený kód symbolů, Rex Deus - Strážci pravdy či Znamení bestie.

ShiFu ShiDeLon (Čína) - učitel a opravdový mistr energetické léčitelské metody Qi-Gong (či-kung) a Tai –Qi (tai - čchi),  mistr bojových umění. Své mistrovství získal celoživotním studiem v klášteře SHAOLIN v Číně. Je představitelem již 31. generace tzv. laických mnichů tohoto kláštera.

LINE BACK (Norsko) - blízká spolupracovnice Dr. Erica Pearla, která představí nejnovější výzkumy ze světa vědy, jenž se přímo týkají jedinečné léčitelské metody RECONNECTION (seminář s Dr. Ericem Pearlem proběhne týden po veletrhu).

PABLO RUSSELL (Kanada) - duchovní vůdce  domorodého indiánského kmene Černonožců (Blackfoot – Blood), učitel, tanečník obřadu Tanec Slunce. Pablo Russel nám ukazuje, jak je i pro nás Evropany životně důležité zachovat spjatost se Zemí.

Sylvie CROCHET (Francie) - ředitelka, ANSIL, bioložka, která se zajímá o vibrační energie, specialistka v detekování vln s anténou Lercher, fotoaparátem Kirlian a zařízením na testování energie Géobiolis.

Maitreyi Piontek (Švýcarsko) - autorka mezinárodních bestsellerů, duchovní léčitelka a světoznámá okultistka. Maitreyi Pointek je známá pro své praktické a střízlivé (realistické) učení.

Luisa Muratori (Itálie) - vědma pracující dlouhodobě na Projektu pozvednutí Energetických vibrací planety Země v rámci Transformačního procesu.

Alan Lowen (Havaj)

SHAHAB TOLOUIE (Írán)

John Hawken, Marion Hopfgartner (Rakousko)

 

Domácí scénu budou zastupovat:

ANTONÍN BAUDYŠ ML., JAN BÍLÝ, ANNA BRADÁČOVÁ, MILAN CALÁBEK, MILAN DOLEŽAL, RNDR. PETR FOŘT, CSC., JAROSLAVA HALAŠOVÁ, HEŘMANOVÁ DARIA Bc., PAVEL HRUBÝ, MUDR. JOSEF HRUŠOVSKÝ, KAREL KEKEŠI, DAGMAR  KLUDSKÁ, KVĚTA KOLOUCHOVÁ, KAREL KŘÍŽ, ALENA MACHOVÁ, JIŘÍ MARIA MAŠEK, KALYANI P. MAŠKOVÁ, MUDR. JAN MIKLÁNEK, KATEŘINA D. MOTYČKOVÁ, MUDR. PAVEL NYVLT, ND, JUDITA PESCHLOVÁ, ZINA RAJNOCHOVÁ, ING. MÍLA REJLKOVÁ, ROSA DE SAR (RNDr. Mgr. Hana Blochová) , ING. HANA SMEJTKOVÁ, ONDŘEJ SMEYKAL, ING. VÍT SYROVÝ, ALŽBĚTA ŠORFOVÁ, MARKÉTA TOMANOVÁ (MINAŘÍKOVÁ), JANA BAUDISOVÁ HEMELÍKOVÁ, VĚRA VÁRADY, ERNESTÍNA VELECHOVSKÁ, MGR. PAVEL VESELÝ, MUDR. VLADIMÍR VOGELTANZ, VÁCLAV VOKOLEK, VOSTRÁ MARKÉTA, MILGROM RENA, PAVLÍNA BRZÁKOVÁ, JIŘÍ KUCHAŘ, PAVEL VÁŇA, JAN ŠULA, MARIÁN JELÍNEK, DAVID FREJ, JITKA VODŇANSKÁ A MNOHO DALŠÍCH OSOBNOSTÍ Z ČECH MORAVY A SLEZKA.

Součástí doprovodných akcí bude dětský koutek, výstavy, kavárny, čajovny a odpočinkové zóny. Více informací o doprovodném programu a další zajímavosti naleznete na webových stránkách jednotlivých veletrhů. Podrobné informace o doprovodném programu naleznete také na stránkách společnosti Felicius o.p.s. Přejete-li si dostávat pravidelné informace o připravovaném programu, zaregistrujte se prosím na našich webových stránkách.

Zdroj: www.incheba.cz

přidejte na:
Šéfredaktor

19. 02. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Dobrý den, prosím, v případě zájmu, o vyplnění dotazníku týkajícího se tohoto veletrhu. Dotazník slouží jako podklad pro vytvoření mé bakalářské práce. <a href="http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/biostyl/ Za">http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/biostyl/ Za</a> všechny vyplněné dotazníky děkuji. Petra Slavíková

Petra 10. 04. 2010, 10:13