Právě vychází první z dvanácti kuchařek EDICE Apetit

V knižní novince pojmenované jednoduše Koláče najdete stovku nejlepších receptů na koláče, buchty či řezy, které vybrala zkušená redakce časopisu Apetit. Všechny vybrané recepty byly vyzkoušeny v pověstné redakční kuchyni a dotaženy k dokonalosti!

34106_medium

Praha, 19. srpna 2010

„Nápady a recepty jsme čerpali z vlastních zápisníků, desítek kuchařek i šesti ročníků Apetitu,“ popisuje výběr šéfredaktorka časopisu Hanka Matoušková. „Vybrané recepty jsme celé týdny zkoušeli a dolaďovali v naší redakční kuchyni. Z maminek a tet jsme vymámily jejich tajné triky. Jen ony totiž ví, jak zůstane křupavé, co má být křupavé, a šťavnaté, co má zůstat šťavnaté.“

 

Celkem 100 receptů je rozděleno do osmi kapitol: Tvarohové koláče, Ořechové koláče, Letní ovocné koláče, Podzimní ovocné koláče, Čokoládové koláče, České koláče, Světové koláče, Zdravé koláče.

U každého receptu je uvedený stupeň obtížnosti, doba přípravy a pečení, počet porcí, a nějaký tip nebo rada navíc. Přesně tak, jak je zvykem v časopisu Apetit.

 

Edice Apetit bude pokračovat dalšími kuchařkami (celkem jich bude 12). Po Koláčích přijdou Polévky, pak Maso a Těstoviny. Cílem edice kuchařek je naučit jejich uživatele, jak si vaření užívat! Kuchařku Koláče si lze prolistovat ještě před koupí – na www.apetitonline.cz. Zde je také možné si ji od 20. srpna objednat, stejně jako v e-shopech www.press.sk a www.send.cz. Prodejní cena kuchařky je 299 Kč (cena nezahrnuje balné a poštovné). Za tuto cenu ji koupíte i během Dnů Marianne (11.–12. září 2010) v promo stanech v Praze a Brně.

přidejte na:
Šéfredaktor

03. 09. 2010

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář
Chybějící obrázek
Jéé, vypadá pěkně! Budete ji mít, prosím i v soutěži o zlaťáky? Ráda bych si ji objednala! Díky

Vera 05. 09. 2010, 09:19

Chybějící obrázek
Už jsem o tom slyšela a bylo by fajn si za své ušetřené zlataky objednat celou řadu :-O Obálka vypadá super, jen nahlédnout dovnitř a zkusit podle toho péct! :-)))

Tatiana 05. 09. 2010, 20:31

Chybějící obrázek
Milé dámy, máme nějaké výtisky přislíbeny, tak sledujte aktuality!

Šéfredaktor 06. 09. 2010, 15:41