Připravte se na Halloween

Je to už nějaký ten pátek, co se u nás slaví Halloween podobně jako v anglosaských zemích. Jde tady hlavně o děti a o pobavení a i když naše tradice slaví svátek všech svatých jiným způsobem, určitě si nebudeme odpírat jeden krásný důvod pobavit, vzít si na sebe kostým nebo udělat jen tak radost dětem. Jste v tomto ohledu nováčci a nevíte, jak na to? Poradíme pár vychytaných triků, jak si zpříjemnit 31. října!

 

 

Slavíme s dětmi a pro děti

 

Tradice je taková, že se během příprav na Halloween dlabou a vyřezávají dýně, do kterých se pak vkládají svíčky a vznikají tak nádherné obličeje a strašidelné hlavy, díky nimž se pak stává noc neobyčejnou. Určitě takovou činností zabavíte své ratolesti na hodně dlouhou dobu, během níž pro ně můžete připravit různá překvapení pro halloweenskou tabuli.

Dýně si sice můžete vyřezat sami, ale co zbytek? Kostýmy už koupíte skoro na každém rohu, ale stále tomu chybí šťáva, že? Zkusme tedy udělat pro děti nějaký ovocný koktejl, do kterého dáme malé překvapení v podobě hororových ledových kostiček! Je to velmi levná záležitost a formu na led určitě upotřebíte na každé narozeninové oslavě. Každé dítě pobavíte tím, že do jeho velké sklenice zamícháte pár kostí a lebek. Aby se vyjímaly barevně, můžete udělat ovocný koktejl jen z jednoho druhu džusu a z druhého, barevně odlišného zamrazíte do formy hororové tvary. Budou tak moci ochutnat čarodějný lektvar přímo od profesionála. Tuto vychytávku si nyní přes svůj profil můžete objednat již nyní a my vám ji doručíme na čas. Pokud jsou vaše dítka poblázněna spíše do vesmíru, můžete je potěšit strašidelnými kostkami ledových vetřelců, které budou muset vypít dříve, než zmutují v tekutinu J. Co se týče jídla, tabuli můžete vyzdobit speciálními jednohubkami, jaké mají děti rády, jen je nezapomeňte trošku ozvláštnit speciálními napichovátky ve tvaru hřebíků! Děti zaručeně nezapomenou, že jedly jednohubky jak z hororového filmu.

Jsou-li vaši potomci již větší a takováto překvapení neocení, nabídněte jim malé delikatesy a z legrace pro ně nakupte čokoládové bonbonky. Až potom, co si nabídnou, jim řekněte, že ochutnali skutečné mravence v čokoládě! Tato exotická pochoutka pochází z Kolumbie, kde se obří mravenci sbírají v období monzunů a praží ve speciálních hliněných nádobách. Při jejich přípravě se používá jen ta nejlepší čokoláda, belgická! Spojení těchto zdánlivě nespojitelných ingrediencí se postará o nevšední gurmánský zážitek, který využijete i jindy než na Halloween! Navíc jsou tito mravenci zdrojem přírodních antioxidantů a působí jako energetická vzpruha! To, co zaručeně oživí čarodějnou tabuli na tento svátek, je delikatesa, která chutná podobně jako popcorn. 59006_mediumJedná se o pečené červy! Nelekejte se! Tito červíci jsou chováni na speciálních farmách, kde jsou živeni nezávadnou stravou a posléze postupně pečeni a ochuceni kořením BBQ. Celkový chuťový zážitek je pak opravdu srovnatelný s popcornem. Tyto dvě vychytané dobrůtky mohou sloužit jako prostředek k pobavení na halloweenské soutěži, kdy bude mít soutěžící zavázané oči a bude hádat, co ochutnává. Věřte, že společnost dětí se bude hodně dobře bavit a na podobný večírek jen tak nezapomene!

 

Oslava Halloweenu pro dospělé

Kromě toho, že můžete ochutnat na své vydařené party i pečené červy nebo mravence v čokoládě a jednohubky si nabodnout na hřebíky, tak si výzdobu tabule ozvláštněte tím, že budete hodovat v přítmí u nasvícené dýně a se svítící sklenicí v ruce. Tuto zvláštní sklenici můžete mít na víno nebo sekt a dodá okamžiku čarovný nádech. Sklenice je vybavena osmi barevnými svítícími módy. Na spodu sklenice je zabudovaná LED dioda, umožňující přepínat barvy. Tato vychytávka promění váš koktejl v ten správný halloweenský lektvar!

 

59007_mediumSvé případné hosty, na podobném večírku, můžete překvapit i netradičním dárkem, který nachystáte pod talíře s večeří. Nebojte se, žádní vystřelovací pavouci, ale lahodná lízátka! Koho by na Halloween nepotěšilo luxusní tequilové lízátko s červem nebo vodkové lízátko se škorpiónem? Ano, je to tak a když už se hosté neosmělí vyzkoušet, rozhodně svým originálním nápadem pobavíte celou společnost. Jako recese se totiž dá taková pochoutka využít vždycky!

 

Užijte si proto oslavy s úžasnými dárky a nezapomeňte, že každým zakoupeným dárkem u našeho partnera, získáváte body, které uplatníte při dalším nákupu! Podrobnosti naleznete přímo na stránkách úžasných dárků.

přidejte na:
Úžasné dárky

20. 10. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář