Recenze k zářijovému Brandnooz boxu

Odměňujeme také naše věrné čtenáře dárky z Brandnooz boxu. Tentokrát přinášíme recenzi čtenářky Jany, která se "vrhla" na ochutnávání novinek ze zářijového Brandnooz boxu.
 
 
Měla jsem možnost ochutnat nový zářijový Brandnooz box. Byl opět plný nových potravin, které se dostávají do našich obchodů. I když to byl teprve druhý box, který jsem měla možnost zhodnotit, mohu říct, že mě maličko zklamal. Jeho obsah se totiž skládal především z nápojů, ať už to byl čaj, minerální vody, mléko nebo pivo. Z produktů, které by se daly vyzkoušet při vaření teplých pokrmů, obsahoval pouze jeden sáček koření. Přesto jsem všechny výrobky otestovala.
 
Minerální voda Korunní Extra 
 
V boxu byla příchuť citrónová a broskvová. Musím říci, že citrónová minerálka mi nechutnala ani v nejmenším. Byla přeslazená, chuť citrónu velmi výrazná až nahořklá a cítila jsem nějakou chemickou pachuť. Rovněž obsahovala hodně bublinek, které stoupaly do nosu. Prostě u mě propadák a určitě si ji nekoupím. Broskvová příchuť byla trochu lepší. Minerálka hezky voněla a i bublinky byly přijatelnější. Obsahovala sice ještě trochu více cukru než minerální voda citrónová, ale chutnala příjemně. Litrová láhev se mi líbila, ale cena mi přijde příliš vysoká. 
 
 
 
 
Černý čaj Flirty Lady Lipton
 
Když jsem si uvařila první šálek, moc mě neoslovil. Zdál se mi příliš navoněný a příchuť černého čaje nebyla moc cítit. Ale pak jsem si uvařila druhý šálek, dochutila ho trochou zázvorového sirupu a jeho chuť se tím podstatně vylepšila. Jako čaj pro chladné podzimní dny je výborný. 
 
 
 
 
 
Taco seasoning mix 
 
Jediný výrobek, který jsem mohla vyzkoušet v teplé kuchyni, bylo koření Taco seasoning mix od švédské společnosti Santa Maria. I když výrobce doporučuje okořenit jím mleté maso při přípravě tortill, já jsem ho použila do klasické sekané. Můžu říct, že její chuť byla výborná. Dokonce manžel, který jinak sekanou moc nemusí, ji chválil. Takže já budu určitě kupovat a zkoušet i v jiných jídlech. 
 

 
 
Bear Beer Světlý ležák 
 
I když nejsem pivař a v pivech se moc nevyznám, toto pivo mi chutnalo. Zdálo se mi jemné s lehkým aroma chmele. Jeho chuť byla vyvážená a ne příliš hořká. Vzhledem k vyšší ceně asi na běžné popíjení není, ale jednou za čas, proč ne?
 
 
 
 
 
Mentos POPINS Fruit
 
Nejsem vyznavačem sladkých pochoutek a už vůbec ne bonbónů, přesto jsem tuto novinku vyzkoušela. Jejich chuť je na mě moc sladká, nicméně příjemná a ačkoliv jsou žvýkací, nelepí se na zuby.Nedivím se, že je děti mají tak rády. Rovněž se mi líbilo, že byly v různých barvách a i balení v sáčku je perfektní, protože si každý může vybrat příchuť, kterou má nejraději. 

 
 
Racio Free style 
 
Když jsem v boxu zahlédla tato rýžová kolečka, trochu mě to zarazilo. Doposud jsem znala neochucená nebo politá čokoládou či jogurtem. Ale smetana a kopr? Ovšem při ochutnání mě příjemně překvapila. Byla sice malinko slanější, přesto celková chuť byla výborná a slupla jsem je na posezení. Takže trošku méně soli a je to dokonalé. 
 
 
 
Spak Tatarská omáčka 
 
Tato omáčka mě nijak zvlášť neoslovila. Chuť byla pro mě příliš kyselá - okurková. Většími kousky zeleniny sice připomíná omáčku domácí, ovšem jenom vzdáleně. Rovněž konzistence je řidší, než na jakou jsem zvyklá. Takže já zůstanu u své oblíbené. 
 
 
Alpro Sójový nápoj pro děti 
 
Tento 100% rostlinný nápoj pro děti od tří let mě doslova nadchl. Jeho chuť je velice lahodná, příjemně nasládlá, což dětem bude určitě chutnat. Svou hustotou i barvou připomíná smetanu. Neobsahuje laktózu a je tudíž výborný pro děti, které jsou na ni alergické. Navíc je obohacen o vápník, vitamíny a železo. Hodí se i pro přípravu teplých pokrmů, například pudinků, kaší nebo krupice. Cena mi připadá ale dost vysoká. I tak to byl pro mě nejlepší produkt z boxu.
 
 
přidejte na:
Jana Smidži

12. 10. 2015

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář