Shoda?

Už roky sbírám recepty. Kdysi jsem je psala sai jako každý ručně do sešitu. Potom mi do toho začal "fušovat" manžel a některé recepty byly hůře čitelné. Proto je přepisuji poslední dobou do počítače s tím, že je po přepsání všechny vytisknu a v jednotné a čitelné úpravě založím do šanonu. Někdo si může říci, zbytečná práce, ale mě to pomohlo zlepšit kvalitu a rychlost psaní a zároveň motivovalo k tomu, naučit se používat počítač (alespoň trochu). Samozřejmě si už nepamatuji odkud které recepty pocházejí, neb ne všechny jsou od nás. Samozřejmě se občas o některé recepty dělím i s přáteli a beru si zase jiné od nich. Občas se mi stane, že se chceme podělit o recept a zjistíme, že je to tentýž, někdy s trochu jiným názvem a někdy shodným, také se třeba dozvím, že jej někam i poslali a byl otištěn (přeji jim to, proč se nepodělit). Ovšem pak se může stát, že dojde i ke shodě aniž by to bylo zamýšleno.

přidejte na:

27. 08. 2010


Další články

Přidat komentář
Ajaja
Jj, recepty jsu putovní - některé připutují k nám, jiné od nás odputují... A je to dobře, neb putují jen ty osvědčené, co chutnají. Co na tom, kdo je pustil do světa jako první a kde.

Ajaja 02. 09. 2010, 19:16

Chybějící obrázek
Také mi nejde o prvenství, ale o to, že tím pádem nemůžeme vědět, kde se a u koho objeví, ale máš pravdu- hlavně že chutná.

02. 09. 2010, 23:10