SodaStream!

Blíží se léto, s ním teplé počasí a bude tedy zapotřebí více než jindy dodržovat pravidelný pitný režim!! Ze všech stran slyšíme, že ovocné čaje a džusy nejsou až tak dobré a ochucené či neochucené vody v plastových obalech zase nejsou to nejlepší pro matku přírodu. Navíc komu se chce, každý den tahat z obchodu několik balení vod. 

 
Usnadněte si život, určitě i ušetříte. Jak? Pořiďte si SodaStream a vyrábějte sodovky jako na běžícím páse. Domácí perlivý nápoj jako za starých časů. Pamatujete si sifonové láhve, které používala vaše babička, aby váš pitný režim během prázdnin byl v pořádku? SodaStream nejen, že vám ušetří spousty sil, protože odpadne nakupování balených vod, ale také přinese trochu nostalgie. Už nepůjde o onu stříbrnou sifonovou láhev, ale zcela nový a stylový výrobník perlivé vody. Přístroje SodaStream jsou vybaveny vyměnitelnými tlakovými bombičkami, ty dávají vodě oxid uhličitý, tedy vámi tolik oblíbené bublinky. S jednou bombičkou vyrobíte 60 litrů sodové vody. Intenzitu sycení si můžete zvolit podle sebe. Vyberte si podle svého. Nejde o starou sifonovou láhev, takže si můžete vybrat výrobník perlivé vody podle svého gusta a vkusu. K mání je několik modelů SodaStream, zelený, červený, bílý nebo ve stříbrném provedení. Některý model do vaší kuchyně jistě zapadne. 
 
 
A jak to funguje? Stačí naplnit vodou láhev, která je součástí SodaStreamu. Lahev našroubujete do přístroje, stisknete tlačítko, které spustí sycení vody oxidem uhličitým, a dle libosti můžete přidat sirup. Rozhodně jednodušší, než tahat balenou vodu z obchodu. Navíc nebudete muset doma skladovat plné ani prázdné plastové lahve. Samozřejmě čas od času bude nutné koupit nové bombičky a lahve na sodu. Doporučujeme také čistící tablety pro lahve SodaStream. Nabízí se také tvořítka na led a samozřejmě sirupy. Sirupy SodaSteram jsou přímo určeny k výrobě sodové vody s použitím výrobníků perlivé vody SodaStream. Připravte si ochucenou sodovou vodu s vaší nejoblíbenější příchutí. Sirupy neobsahují umělé přísady, barviva ani konzervační látky. V nabídce jsou různé velikosti balení s různými poměry ředění, budete si moci namíchat až 18 litrů ochucené sodové vody. Přejeme pěkné léto s ochucenou sodovou vodou SodaStream!!
přidejte na:
Kate

28. 05. 2013


Další články

Přidat komentář