Soutěž o 30 voucherů v hodnotě 50 000 Kč

Objednejte si předplatné časopisu Kuchyně.cz a vyhraj až 30x voucher v hodnotě 50 000 Kč a spoustu dalších cen! Představujeme vám našeho nového partnera na poli tištěných kulinářských magazínů, který nahradil v naší nabídce cen, již dlouhodobě nabízený Gurmet. Pokud nedosáhnete na předplatné a za své zlaťáky, určitě neváhejte a předplaťte si jej u vydavatele, protože od října máte jedinečnou šanci vyhrát s předplatným i výrobky Fagor a další skvělé dárky, o nichž se dočtete níže v našem článku.

O soutěži a předplatném časopisu

59261_mediumČasopis Kuchyně.cz vám přináší každý měsíc něco nového. Zajímavé recepty na populární témata, recepty od profíků, čtenářů, dobroty zdravé i na hubnutí. Kuchyně.cz je měsíčník pro moderní ženy a muže hledající kulinářskou inspiraci pro každodenní život. Nejen o vaření, ale i stolování, novinky v kuchyňském vybavení, vychytávky, které usnadní vaření.

V říjnovém čísle, které právě teď můžete najít na stáncích, se poprvé objeví exkluzivní rubrika Jamieho Olivera, který vás bude po celý rok provázet tajemstvím vynikající, ale přesto jednoduché kuchyně. Kromě báječných receptů vám poradí, jak připravit párty a prozradí další užitečné tipy. Svou celoroční sérii začne Jamie v říjnové Kuchyni.cz jeho nezaměnitelnými vánočními recepty.

Pokud si na rok předplatíte Kuchyně.cz, nejen že získáte skvělé recepty, soutěže, tipy a Jamieho rubriku, ale i možnost vyhrát až 30x voucher v hodnotě 50 000 Kč na produkty Fagor. Kromě jiného, každý den, získá jeden soutěžící tlakový hrnec Innova 4 a úplně každý, kdo si objedná a zaplatí předplatné, má nárok na cestovní salátovou mísu. Stačí odpovědět na soutěžní otázku, jaké třešně používá Jamie Oliver ve svém receptu minibrownies s třešněmi, na níž najdete odpověď v říjnovém čísle Kuchyně.cz, předplaťte si magazín v hodnotě 348 Kč a naprosto každý má cenu jistou. Soutěžní pravidla a návod naleznete na www.soutezkuchyne.cz

Kompletní pravidla a návod na www.soutezkuchyne.cz

 

Fotogalerie cen Kuchyně.cz

 

59260_small

přidejte na:
Kuchyně.CZ

12. 10. 2011

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář