Soutěž o balíček Dolce Vita

Máte rádi Itálii, víno, posezení s přáteli, relax a nějakou tu sladkost? Na pátek 24. května 2013 pro Vás připravujeme novou soutěž, ve které můžete vyhrát balíček Dolce Vita a vychutnat si tak výborné pochoutky z Itálie od našeho partnera Chefparade!

 
V sladkém italském balíčku naleznete šumivé víno Prosecco (750 ml), kaštanové pyré (450 g) a tradiční sušenky cantuccini (300 g).
 
 
 
Obchod Chefparade Warehouse https://www.chefshop.cz/ je místo, kde máte možnost získat výtečné a nevšední potraviny za velkoobchodní ceny! 
V Chefparade věří, a učí na kurzech vaření, že vařit by se mělo z kvalitních surovin a vozí si je přímo z Itálie a Francie i jiných destinací. Nyní se rozhodli podělit se o tyto pochutiny i s ostatními a vytvořili e-shop.  
Těšit se můžete na oblíbené francouzské paštiky, vína nebo italské sýry, olivové oleje, omáčky či výbornou kávu nebo ne v Čechách příliš známé kaštanové pyré. Pokud milujete sushi, rozhodně navštivte webové stránky https://www.chefshop.cz/, seženete zde vše potřebné pro jeho přípravu.  
 
Nebo si můžete nechat připravit balíček vybraných ingrediencí na míru. 
Taktéž potřebné ingredience na asijskou kuchyni, jako je např. Tom Yum pasta či kokosové mléko. 
 
Domluvte se se svými přáteli či kolegy na společném nákupu a ušetříte! 
Objednávky zboží v hodnotě nejméně za 1500,- Kč dováží po Praze zcela zdarma!  
 
Objednané zboží si můžete nechat zaslat poštou, DPD nebo vyzvednout v Chefparade na Husitské ulici 56, Praha 3 každý všední den mezi 9. a 17. hodinou nebo v jiný čas po telefonické domluvě. 
přidejte na:
Šéfredaktor

20. 05. 2013

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář