Soutěž o nejhezčí fotografii

Soutěž o dárkové poukazy na vaření s dětmi a hlavně pro děti!

 

Kuchtíte vy a vaši nejmenší rádi? Pak s námi soutěžte!

Pošlete vaši nejhezčí fotografii při společném vaření s dětmi a vyhrajte 3 dárkové poukazy na dětský kurz vaření do školy vaření Chefparade.

Dětské kurzy vaření jsou velmi oblíbené, jak u dětí, tak u rodičů.

Na kurzu v Chefparade, který je vhodný pro věk od 6ti let, dostanou děti malé veselé barevné zástěrky a po přivítání panem kuchařem (i poučením kam nemají strkat své prstíky a na co si dávat pozor) se malí kuchtíci pustí do práce.

 

60430_mediumBěhem 3 hodin se děti naučí zábavnou formou takové dobroty, jako jsou rajská polévka se zakysanou smetanou (zdravá náhrada dětmi oblíbeného kečupu, kdo by neznal zálibu dětí v této červené omáčce…), švédské masové kuličky se sýrem, které si děti sami podle své fantazie vytvarují, opékané brambůrky či pestrý těstovinový salát.

Na závěr jako sladkou tečku flambované palačinky – oblíbenou nejen pochoutkou, ale pro malé též i atrakcí.

A co mezitím rodiče? Někteří dohlížejí na své děti, někteří si vychutnávají kávu a ti, kteří mají ratolesti jen o trošku odrostlejší, si mohou odběhnout a zařídit cokoliv potřebné.

Na kurz vaření v Chefparade, kde zažijí spoustu legrace, naplní si bříška a budou na chvilku malými velkými šéfkuchaři, určitě dlouho nezapomenou.

Fotografie posílejte na sefredaktor@srecepty.cz do 4. května 2012

(soutěž bude vyhodnocena ve dnech 7. - 8. května 2012)

 

 

 

 

 

přidejte na:
Chefparade

18. 04. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář