Tradiční české kuchyňské spotřebiče

Čeká vás v dohledné době rekonstrukce kuchyně nebo dokonce zařizování nové kuchyňské linky? Rozhodně vsaďte na vestavné kuchyňské spotřebiče, dodají nové kuchyni šmrnc a mají také spoustu dalších výhod. Kvalitní a spolehlivé výrobky najdete u tradiční české značky MORA. Nabízí široký sortiment vestavných spotřebičů, od vestavných trub, indukčních sklokeramických desek, chladniček, myček až po mikrovlnné trouby či odsavače par.  

 
Promyšlený design
Kvalita a spolehlivost značky MORA je samozřejmostí, k tomu ještě přidejte moderní design, maximální ohled na životní prostředí, snadné a logické ovládání, kdo by pak nebyl spokojený a rád se v kuchyni netočil? A třešničkou na dortu je 100 % servis po celé České republice.
 
Vestavné myčky
Zapomeňte na ruční umývání nádobí. Každý si zaslouží myčku nádobí, aby ušetřil aspoň trochu času pro příjemnější věci. Všechny vestavné myčky MORA jsou klasifikovány ve třídě AAA. Pokud chcete a hledáte nejefektivnější mytí, sušení a nejnižší spotřebu energie, jste tady správně. Co tyhle krásky ještě umí? U vestavné myčky můžete naprogramovat zapnutí až 24 hodin předem. S takovou můžete i ušetřit, protože lze využívat nočních tarifů elektřiny.
Funkce AQUA STOP zajistí vaše bezpečí. Vestavné myčky jsou opatřeny speciálně zdvojenou přívodní hadicí, která chrání proti protečení. V případě, že dojde k porušení přívodné hranice, nehrozí žádná katastrofa. V takovém případě se vypne ventil, který zabrání kuchyňské potopě.
Rychle a podstatně levněji s minimální spotřebou energie i vody umyjete myčku jen poloviční náplní. Tuto funkci oceníte, především pokud máte doma hosty a chybí nějaké nádobí. Během chvilky bude problém vyřešen.  
 
Vestavné mikrovlnné trouby
Ne každému lahodí pohled na volně stojící mikrovlnnou troubu, MORA nabízí celou řadu vestavných mikrovlnných trub. Určitě si vyberete, stačí se řídit jen tím, k jakému stylu vaření budete troubu používat. Jste milovníkem grilování? Pak je to jasné, bude třeba pořídit vestavnou mikrovlnnou troubu s grilovacím tělesem. S takovou se můžete těšit na křupavé lahodné pokrmy. 
Některé mikrovlnné trouby mají kromě grilu i funkci horkovzdušného ohřevu. Tady můžete péct maso, opékat i grilovat.
Patříte mezi milovníky 100 % čistoty? Pro svůj klid si vyberte mikrovlnnou troubu z kvalitního nerezu a to včetně rámečku i vnitřního prostoru trouby. Nerezový interiér je hygienický a bude se vám lépe čistit. 
 
Objevte svět MORA s kvalitními vestavnými kuchyňskými spotřebiči a udělejte si život zase o něco snadnější a příjemnější.
přidejte na:
Šéfredaktor

20. 05. 2013


Další články

Přidat komentář