Valentýn se blíží! Máme pro vás potraviny, se kterými vykouzlíte romantickou večeři i na poslední chvíli!

Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem. Pokud chcete svému příteli/přítelkyni připravit opravdu nezapomenutelnou a přitom jednoduchou večeři, máme pro vás několik potravin, které nejen dobře vypadají, ale zároveň mají i jemně povzbudivé účinky.

Tyto povzbudivé účinky vznikají na základě toho, že podporují při konzumaci produkci serotoninu, hormonu, který tělo nabudí a přinese blažené pocity dobré nálady.

AVOKÁDOValentýn se blíží! Máme pro vás potraviny, s kterými vykouzlíte romantickou večeři i na poslední chvíli!

Exotické ovoce samo o sobě může v mnohých lidech vyvolávat mírnou touhu a vášnivou náladu. Avokádo ale navíc dodává tělu energii a doplňuje jej o řadu důležitých vitaminů a bílkovin. O afrodiziakálních účincích avokáda věděli například už staří Aztékové, kteří jej velmi často používali ke svým rituálům a v kuchyni.

CHŘEST

Chřest je sám o sobě takový malý všeléčitel – snižuje hladinu krevního tlaku, léčí záněty močových cest, snižuje akné a pálení žáhy. Chřest ale rovněž patří mezi suroviny vyhledávané opravdovými gurmány! Povzbuzující účinky této potraviny jsou blahodárné hlavně pro muže ke zvýšení jejich potence.Valentýn se blíží! Máme pro vás potraviny, s kterými vykouzlíte romantickou večeři i na poslední chvíli!

CHILLI

O chilli jako o afrodiziaku slyšel minimálně jednou snad každý. Pálivá paprička totiž dokáže velmi snadno rozpálit i toho nejurputnějšího zmrzlíka, čímž zároveň dráždí i smyslové vnímání. U takových pochoutek ale pozor! Přiměřené množství může partnera povzbudit, ale zvýšené množství způsobuje nevolnost, pláč a extrémní pocení.

JAHODYValentýn se blíží! Máme pro vás potraviny, s kterými vykouzlíte romantickou večeři i na poslední chvíli!

Jahody a Valentýn jsou neodmyslitelně k sobě. Jejich konzumace zvyšuje produkci testosteronu a touhu samu o sobě. V kombinaci se sklenkou plnou bublinek může být tím pravým startem každé romantické/valentýnské večeře.

MOŘSKÉ PLODY

Chcete-li si svůj večer plný vášně pojistit, servírujte plody moře. Ať už zvolíte ústřice, krevety nebo obyčejnějšího lososa, dostanete do rukou suroviny plné afrodiziakálních účinků. Mořské plody se navíc velmi snadno připravují a zvládne je i většina začínajících kuchařů.

přidejte na:
Šéfredaktor

11. 02. 2020

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář