Vánoční soutěž

Vážíme si Vaší přízně a připravili jsme pro Vás vánoční soutěž, kde můžete získat krásné ceny. Pravidla jsou velmi jednoduché a stačí k tomu jen trocha Vašeho času. Odměnou Vám bude atraktivní dárek!

Jak soutěžit?

1. Zaregistruj se na sRecepty.CZ a stáhni si naší aplikaci, odkaz zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.generalrecipe.srecipes
2. Pomoci mobilní aplikace nahraj fotografii a získej body.
 
Některé fotografie autoři receptů pozapomněli nahrát do systému. Jaká bude tvoje práce? Velmi snadná. K receptům, kde fotografie chybí, nahraj svou vlastní autorskou fotografii. Fotografie se musí shodovat s daným receptem. Uživatele budeme za každou nahranou fotografii odměňovat body a ti s nejvyšším počtem bodů si vyberou opravdu krásné ceny!
 
Ke každému jednomu receptu může uživatel přidat jednu fotografii. 
 
POZOR! Fotografie musí být autorsky pořízená, nikoliv stažená z internetu. Podvodníky odhalíme!
A jak pořídit autorskou fotografii daného jídla? Jednoduše jej podle receptu uvařte, následně vyfoťte a nahrajte k receptu. Je to opravdu snadné!
 
Vyhrávají tři nejvíce aktivní uživatelé, kteří pomocí mobilní aplikace fotografie přidají. Snaha se opravdu vyplatí. Odměnou Vám bude spousta krásných cen, které za trochu Vašeho času a snažení určitě stojí!

Sdílejte i na FB a soutěžte s námi! Soutěž trvá od 12.12.2016 do 31.1.2017.

Přejeme mnoho štěstí a těšíme se na Vaše fotografie!
 
 
#tescoma-velmi-siroky
přidejte na:
Šéfredaktor

12. 12. 2016


Další články

Přidat komentář