Vařte s Thermomixem

Zdá se vám, že vaše kuchyň je plná zbytečných mixérů, hnětačů, mlýnků, hrnců i pánviček? Tak ji trochu provzdušněte a zbavte se některých přístrojů, které jen zabírají místo. Ruku na srdce, jak často je používáte? Máme pro vás výborný tip, jde o Thermomix, tento chytrý přístroj zvládne všechno, i uvařit.

 
Zdravě a s nápadem S Thermomixem bude vaření procházkou růžovým sadem. Tenhle chytrý pomocník dokáže nahradit až 12 kuchyňských přístrojů. Pusťte uzdu své kuchařské fantazii a začněte kouzlit s Thermomixem TM 31. Co vše je tedy schopen nahradit? Mixér, hnětač, kuchyňskou váhu, pánve, hrnce, mlýnek, šlehač, krouhač, drtič, vařič a dokonce také parní hrnec. S Thermomixem vás vaření opět začne bavit. Velkou výhodou Thermomixu je zdravé vaření. Ať budete vařit cokoli, zapomeňte na kalorie navíc! Díky Varoma míse pro vaření v páře si všechny ingredience zachovají vše, co jim dává chuť a zdraví. Už nebudete muset při vaření používat tuk navíc, také ochucovadla a sůl zůstanou už navždy tabu. Možná do vaší kuchyně zavítají zcela nové recepty
 
Vaříte například z dýně, cuket, patisonu či lilku? Pokud ne, zkuste jejich tepelnou úpravu s Thermomixem. Upečte si pečivo Je to tak, kromě toho, že v přístroji připravíte témeř všechny čerstvé potraviny, ještě si upečete i různé druhy pečiva. Během chvilky máte připravenou pizzu od maminky, koláče a dokonce také domácí chléb. Vaření a pečení s Thermomixem se jednoduše vyplatí, ať už jde o vaše zdraví nebo ušetřené peníze. Další výhodou je nízká spotřeba elektrické energie a tedy také jeho šetrnost k přírodě. Přístroj Thermomix TM31 dokáže vařit pouze s jedním zdrojem energie kompletní jídla pro celou vaší rodinu. Šetří také čas Naseká bylinky, cibuli, zeleninu, uhněte těsto, bude za vás i míchat během vaření. Jídlo připraví během třiceti minut. Vaří za vás, pro vás, levně a ještě k tomu zdravě. Proč si tedy neušetřit čas strávený v kuchyni a věnovat se jiným, příjemnějším věcem. Pokud jeho kulinářskému umění stále nevěříte, nechce si ho představit přímo u vás doma.
 
přidejte na:
Kate

21. 06. 2013


Další články

Přidat komentář