Věčně zdraví pomocí smoothie

Říká se mu také fresh juice, což vám možná napoví, že se jedná o nápoj, který je připravován z čerstvého ovoce, zeleniny a v některých případech i z ořechů a jiných plodů. Připravujeme si ho nejen jako zdravé osvěžení, ale i pro zvýšení energie nebo zlepšení kvality pokožky, vlasů a nehtů. Pomáhá také regulovat tělesnou váhu, nahrazuje svačinu či snídani, zlepšuje koncentraci a má i antioxidační účinky.

#damejidlo-siroky 

Tajemný banánový koktejl


Banány jsou druhým nejoblíbenějším druhem ovoce na světě. Na prvním místě jsou jak jinak než jablka. A proč jsou tak oblíbené? Můžete si na nich pochutnat kdekoli a navíc bez použití jakéhokoliv nástroje. Kromě toho, že jsou vynikající a dodávají tělu spoustu vitamínů - především vlákninu a draslík, pomáhají posilovat srdce. Také jsou vhodné i pro celiaky a diabetiky.



Mangový koktejl

Mango má krásnou sytě žlutou barvu, což značí vysoký obsah beta-karotenu. Je bohaté i na vitamín C a E. Jelikož obsahuje i obrovské množství vitamínu A, zlepšuje kvalitu pokožky - pomáhá ji zvlhčovat a udržuje její správný odstín. Má antioxidační a močopudné účinky, pomáhá také regulovat krevní tlak a snižuje i hladinu cukru v krvi.


Energetický řepovo-mrkvový koktejl




Červená řepa je sladká červeně zbarvená zelenina, která je prý elixírem mládí. Diabetiky bychom měli varovat, protože se v červené řepě nachází až 8 % přírodního cukru, takže by to s její konzumací neměli nijak přehánět. Jinak je řepa nenahraditelným a vynikajícím zdrojem minerálů a vitamínů. Pomáhá regulovat hladinu krevního tlaku, má pozitivní účinky na nervový systém i na srdeční a jaterní činnost.



Kiwi smoothie



Kiwi pomáhá především při problémech s dýcháním - jako je astma, kašel nebo dušnost. Působí jako prevence proti infekcím. Také posiluje imunitu, zrychluje metabolismus, podporuje růst kostí, snižuje cholesterol a zlepšuje i naši koncentraci.






#tescoma-velmi-siroky 

přidejte na:

12. 04. 2017

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář