Web Summit 2014

V minulém týdnu jsme se stali součástí obrovské události - Web Summitu, který se uskutečnil v Dublinu. Jednalo se o akci, která měla umožnit novým společnostem navázat množství kontaktů, sehnat partnery z cizích zemí a dokonce investory. O velkoleposti akce vypovídají zejména čísla: 65 tisíc tweetů, 22 tisíc účastníků, 1300 startupů, tisíc novinářů a sto různých zemí a k tomu všemu pouhopouhé tři dny a dvě monumentální haly.

Jaký byl program akce?

V každé hale bylo několik místností, v nichž se odehrávaly různé přednášky velkých společností i jednotlivců, kteří se chtěli podělit o zkušenosti se svým začátkem podnikání. Pokud si myslíte, že Vám jejich jména nic neřeknou, jste na omylu. Na pódiu se objevil například Bono, Tony Hawk, Eva Longoria, zástupci společnosti Google a mnoho, mnoho dalších.
Souběžně s přednáškami běžely stand prezentace začínajících firem, na kterých jsme i my představili náš projekt sRecepty a naší novou myšlenku (která Vám - uživatelům bude odtajněna jako Vánoční překvapení). Abychom zaujali, byly jsme oblečeni do slušivých kuchařských rondonů a čepiček, no posuďte sami. 

Jak jsme byli spokojeni s organizací akce?
Organizace takto rozsáhlé akce zajisté nemohla být snadná, avšak organizátoři si poradili skvěle. Každý den se představilo okolo 400 startupových společností a ani vysoká návštěvnost nebyla problém. Vždy, když jsme potřebovali, byl nám po ruce někdo kdo nám poradil, pomohl, či nasměroval. Pitný režim byl zajištěn díky společnosti Coca-Cola a dobře vychlazenou vodu jsme vždy spolu s úsměvem dostali od společnosti KPMG. Milovníci kávy si zde také přišli na své, kafe podával jednak pořadatel akce snad na každém rohu, jednak větší společnosti jako Google či Dropbox. V ceně vstupenek bylo samozřejmě zahrnut oběd, který pro nás po celé tři dny připravovala společnost Good food. 

Co považujeme za největší úspěch společnosti?
V průběhu naší stánkové (stand) prezentace jsme se setkali se spoustou zajímavých a inspirativních lidí, řadou potenciálních partnerů a množstvím investorů. Každý s kým jsme mluvili byl naším projektem nadšen, ovšem nejvíce si ceníme toho, že jsme se setkali a měli možnost popovídat si se zástupcem společnosti Jamie Oliver Group. Doufáme v budoucí spolupráci a věříme, že i vy (naši uživatelé) máte z našeho úspěchu radost. 

Děkujeme vám za přízeň i podporu!


Za tým společnosti General recipe s.r.o.
Barbora
přidejte na:
Šéfredaktor

12. 11. 2014

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář