Zářijový Brandnooz box

Otvíráme zářijovou zásilku od Brandnooz boxu. Box obsahoval věci, které se již v naši redakci objevily, ale také novinky, které na trh teprve přichází.

 

 

Jako první nás oslovilo Monnami Ovocné pyré. Jsou to 100% bio ovocná a ovocno-zeleninová pyré bez přidaného cukru, konzervačních látek, lepku a mléčných složek. Poslouží dětem, ale i dospělým, například jako dopolední svačinka. Obsahují vlákninu a spoustu vitamínů a minerálů. Máte na výběr z šesti příchutí. Jupík Lucky Fruit je oblíbený dětský nápoj. Je to nesycený nápoj a prvně je dostupný v malé praktické tetrapakové krabiččce s brčkem. Přibalte tento nápoj bez konzervantů, umělých barviv a sladidel, svému malému školákovi do baťůžku.

JOJO Koktejl bar a Kavárna jsou oblíbené želé bonbóny. Našlehané želé bonbóny s příchutí ananasu, grepu nebo borůvky ocení i dospělí. JOJO Kavárna nabízí bonbóny v kavárenských tvarech a v příchutích perníku, kávy, mandlí a kokosu. U sladkostí ještě chvíli zůstaneme. 

Oblíbené cereálie Nestlé Nesquik delice přichází jako cereální tyčinka. Plná vitamínů a minerálů - pro vaše ratolesti ideální kombinace ke svačině! Já ♡ Orion je malou tabulkovou čokoládou, která se vleze třeba do kabelky nebo i do školní aktovky. Vybrat si můžete ze tří lahodných příchutí - mléčná čokoláda s pistáciovou náplní, s nadýchanou kokosovou náplní a mandlemi a také s lahodnou karamelovou náplní a oříšky.

 

V boxu se objevil opět Semtex Cactus, který je nejprodávanější variantou energetického nápoje. Získal ocenění spotřebitelů novinky roku 2014 a je stále velmi oblíben. Příchuť opuncie a originální obal si získá vaše srdce. Mattoni Grapefruit je součástí řady ochucených minerálních vod Mattoni. Nový obal a vylepšená receptura stojí za vyzkoušení, co říkáte?

Potřebujete rychle zahnat hlad a přitom si dát vydatné jídlo? Zkuste Farmářskou polévku od Vitany. Nově Čočková a Bramboračka. Neobsahují glutamát, jsou zdrojem bílkoviny a vlákniny. Spotřebitelé zvolili Farmářské polévky jako nejlepší novinku roku 2016. Ochutnejte.

Kand Hořčice plnotučná/kremžská přichází v novém obalu. Všichni dobře známe tuto hořčici v plastovém kelímku. Nyní nově v praktickém skleněném obalu. Hořčice skvěle dochutí vámi velmi oblíbené uzeniny, hodí se do bramborového salátu a také pomazánek. Dobrou chuť!

 
přidejte na:

17. 10. 2016

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář