Zážitková gastronomie ve vaší kuchyni

Co se týče stravování a gastronomie, jsme poslední dobou stále náročnější. Chceme kvalitní potraviny nešizené umělými přísadami, čerstvé ovoce a zeleninu nejlépe lokálního původu, voňavý chléb s pravým kváskem. Když jíme venku, chceme, aby to byl po všech stránkách dokonalý zážitek. Toužíme po příjemném prostředí, uvolňující atmosféře, rozmazlující obsluze a samozřejmě po jídle, které nás zanese rovnou do gastronomického nebe. Na své by si měly přijít nejen naše chuťové pohárky, ale také náš čich a zrak. Očekáváme servírování, které nám jednoduše vyrazí dech.

Podobný zážitek můžete svým hostům dopřát ale i v domácím prostředí. Základem je dobře naladěná hostitelka, jídlo připravované s chutí a láskou a kvalitní a pěkný porcelán.

62045_medium

S čistě bílým porcelánem, oblíbeným pro svou jednoduchou eleganci a všestranným využitím, rozhodně nešlápnete vedle. Širokou nabídku bílého, ale také jednobarevného i dekorovaného porcelánu v tradičním i moderním designu najdete v internetovém obchodě www.eporcelan.cz. A to nejenom talíře, ale i hrnečky, konvice, misky a velké množství stylových gastro doplňků, jako jsou omáčníky, sypátka, mlékovky, cukřenky apod. A také originální dětský porcelán. E-shop se specializuje na porcelán značky G. Benedikt, Lilien Austria a Suisse Langenthal. Každá z těchto značek je zárukou nadstandardní kvality a dlouhé trvanlivosti porcelánového nádobí. Veškerý sortiment vyjmenovaných značek se vyrábí v porcelánce v Karlových Varech. Pokud si budete chtít nejdříve porcelán prohlédnout, můžete navštívit také kamenný obchod v Praze 6 na Petřinách, kde si v klidu můžete vše rozmyslet a vybrat si porcelán dle vaší fantazie tak, abyste měli jedinečný zážitek při rodinném nebo přátelském posezení.

přidejte na:
Eporcelán

17. 12. 2012

Fotogalerie


Další články

Přidat komentář