Domácí jitrnice
Obtížnost
Čas přípravy
20min
Čas vaření
35min
Celkový čas
55min
Porce
Nutriční hodnoty
942
kalorií
0.0g
cukrů
13.0g
tuků
33.0g
bílkovin
Příprava
Vepřový bok, plíce a játra uvaříme předem. Nakrájíme nadrobno. Veku nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Necháme nasáknout, poté vymačkáme a smícháme s masem a vnitřnostmi. Přidáme vývar, koření a česnek. Naplníme do střívek a vaříme 35 minut ve vodě, která má 80 °C.
Tip k receptu
Vepřové maso můžeme použít dle chuti, důležité ale je, aby maso bylo tlustší. Veka by měla být pár dní stará. Vývar použijeme nejlépe vepřový.
sonizna01. 09. 2015
Další recepty
Recenze
Přidat recenzi
katka16031 06. 10. 2015, 15:54

Svetlana 29. 10. 2015, 18:05

palino 29. 10. 2015, 18:21

hanka 11. 01. 2016, 10:44

dušanka 15. 06. 2019, 20:21
© 2019, Railsformers, s.r.o.