Dušený květák alá Čína

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
35min

Celkový čas

45min

Porce


Nutriční hodnoty

54 kalorií
24.0g cukrů
0.0g tuků
3.0g bílkovin


Příprava

Nadrobno rozebraný květák osmahneme na tuku s cibulí a česnekem, okořeníme, dáme sójovou omáčku, worcester, glutasol, cukr, podlijeme vínem a dusíme do měkka. Před koncem dušení přidáme škrob rozmíchaný v trošce vody.

přidejte na:
Kateřina Růžičková

23. 07. 2013

Další recepty


Přidat recenzi
Roxana
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
Přidávám trošku muškátového oříšku, ale vyhnu se Glutasolu.
Přidané ingredience: muškátový oříšek

Roxana 09. 08. 2013, 05:02

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení
Vyzkoušela jsem to a byla to opravdu čína

heladon 03. 01. 2015, 09:31

Přidat komentář