Fish and chips

Obtížnost

Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení

Čas přípravy

10min
Čas vaření
30min

Celkový čas

40min

Porce


Nutriční hodnoty

6856 kalorií
4.0g cukrů
540.0g tuků
188.0g bílkovin


Příprava

Brambory oloupeme, nakrájíme na hranolky, osolíme, opepříme a zakápneme olivovým olejem. Pečeme 25 minut pod grilem.
Bílky našleháme vidličkou, smícháme je s pivem a moukou. Připravili jsme si těstíčko.
Filety nakrájíme na kousky o velikosti 10x2 cm. Osolíme a opepříme je a smažíme na oleji dozlatova.
Filety podáváme s bramborem a majonézou.

Tip k receptu

Slavné anglické fish and chips se podávájí ještě zakápnuté octem.

přidejte na:
sonizna

02. 02. 2016

Další recepty


Přidat recenzi
Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept dobrý

hanka 18. 06. 2019, 10:45

Chybějící obrázek
Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Plná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení Prázdná hvězdička u hodnocení
recept sa mi veľmi osvedčil

katka16031 31. 07. 2019, 18:32

Přidat komentář