Dotaz na rozpis ingrediencí


29. 11. 2010, 17:52
Zrovinka jsem šla poděkovat, že se vyřídilo vše naprosto v klidu a rychle. Ono nejlepší je rozepsat, co je těsto, co náplň a co na zdobení už v Ingrediencích.
Jelikož v zadání to není, opravdu nezbývá než to rozepsat v popisu, aby nedošlo k chybě a bylo to přehledné. Tudíž stejné suroviny sčítat do Ingrediencí.
Já tu nad tím mudrovala, jak to napsat co nejsrozumitelněji.
Co se fotky týče, měla jsem každou trochu jinou, ale patrně jsem tam vrazila obě stejné, no to není taková tragédie, sleduju televizi, píšu a bavím se s manželem...takže se stane a já se omlouvám. Já se lekla, že se domníváte, že jsem ji zkopírovala.
Ani to neberu doslova, vím, že je to formulář, ale trochu mne to přece šokovalo, protože jsem recept tak úplně neodbyla.
Dík za pochopení a čas, který jste si na mne udělala.
Hezký večer
Roxy
Odpovědět

29. 11. 2010, 16:06
Roxy,
Váš recept byl zamítnut pro nedostatečné zpracování přesně z toho důvodu, který uvádíte. Kvůli našich vyhledávačů smí být surovina v seznamu ingrediencí uvedena pouze jednou. Proto se musí sečíst a poté v popisu receptu se uvádí kolik čeho kam patří. Například, že 10 dkg cukru patří do těsta a 5 dkg cukru do krému.
S Vaší fotografií je to tak, že když jste zadávala recept poprve, uložila jste k němu dvě stejné fotografie. Proto jsme Vám schválili pouze jednu. Jednu máte tedy zamítnutou, jednu máte v evidenci. K nynějšímu schválenému receptu můžete tedy přidat fotografii dortu. Bude Vám schválena.
Sousloví "nedostatečné zpracování" je nastaveno v našem automatu pro odesílání neschválených receptů.Neberte to tedy prosím doslova.
Děkujeme Vám za Vaše rady a přípomínky jak vylepšit náš web, bereme je na vědomí.
Přeji Vám krásný den, administrátorka Sonia
Odpovědět29. 11. 2010, 10:14
Dobrý den, mám dotaz.
Byl mi zamítnut recept pro nedostatečné zpracování.
Upřímně jsem se vyděsila, neboť jsem si s ním vyhrála a nevím, co jsem napsala nedostatečně. Ona už chyba je, že se recept ztratí a už se k němu po zamítnutí či jen po odeslání nikdy nedostanu.
Řešení je - zkopírovat si jej, ale proč tu není možnost mít ho na svém profilu, dokud se neschválí, já si taky vše nepamatuji, opsala jsem si to z knihy, kde mám recepty a zkontrolovala, mohla jsem se udivit.
A ona ta "nedostatečnost" spočívala v tom, že jsem napsala množství cukru do těsta nahoře a když jsem se dostala k náplni, napsala jsem množství cukru sem - kam patřil a kolik.
Řešením by bylo, kdyby těsto, náplň, popř. zdobení, bylo rozepsáno zvlášť, jak tomu bývá.
Je podivné všechem cukr psát najednou, pak ho odečítat či psát znovu do popisu, je to zbytečně složitější a řekla bych trochu zaostalé.
Nicméně se mne dost dotklo, že toto je považováno za "nedokonalé zpracování". Není to přehnané nařčení? Kolik je tady věcí, co si to zaslouží spíš, ale po tom mi vlastně nic není.
Cukr do krému byl zvláť a na konci v popisu v krému.
Ještě jeden dotaz....není možné dát sem vyhledávač jako na ostatní servery, opravdu se zde někdy dost složitě vyhledává, já nemohu vědět, co dotyčná zatrhla, kam to patří, a jak to nazval
Já - přestože jsem psala stejný recept znovu pro nedokonalé zpracování, musela jsem ho přejmemovat. To není fér, jednou má jméno, tak proč, když uveřejněn není, musím vymýšlet nesmysly? To ho pak nenajdu ani já, ještě že je můj.
A ještě jedna věc. Fotografie....jak ji tam můžete už mít v databázi? A kde? Moji vlastní?
Děkuji za odpověď.
Odpovědět