Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

Chutnější chléb

Přidat příspěvek
Šéfredaktor
Šéfredaktor

23. 01. 2012, 13:42

Zdravím Vás. podobné příspěvky vkládejte spíše přes Váš profil do blogu. Uživatelé si sdělují své rady především tam! Děkujeme a hezký den!

Cituji:

Rozehřeji si troubu na 170 stupňů a celý bochník chleba v ní dopeču cca 15- 20 min.podle velikosti chleba.Správné dopečení se pozná podle toho,že kůrka na chlebu po zmáčknutí křupne.Dělám to tak i se zamraženým chlebem(chléb dávám do trouby zmrzlý).Vychladlý chléb zvláční a je fakt mnohem chutnější.

Odpovědět

Míla
Míla

22. 01. 2012, 20:21

Rozehřeji si troubu na 170 stupňů a celý bochník chleba v ní dopeču cca 15- 20 min.podle velikosti chleba.Správné dopečení se pozná podle toho,že kůrka na chlebu po zmáčknutí křupne.Dělám to tak i se zamraženým chlebem(chléb dávám do trouby zmrzlý).Vychladlý chléb zvláční a je fakt mnohem chutnější.

Odpovědět