Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

cukrovi

Přidat příspěvek
Hloušková
Hloušková

02. 02. 2011, 11:45

Taky peču z Hery, jsem s ní spokojená

Odpovědět

default

26. 12. 2010, 20:00

Nee, to bych si nedovolila, používám ji třeba k vymazání pekáče a do hraběnčino řezů.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

26. 12. 2010, 15:13

Takže na sestru kašleš ? :-)))

Cituji:

Nic zatím u nás nebylo lépe přijato, než máslo.

 

Odpovědět

default

26. 12. 2010, 09:56

Nic zatím u nás nebylo lépe přijato, než máslo.

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

25. 12. 2010, 18:13

A nezapomněli jste na Sanu, vlastní sestru másla ? :-))

Cituji:

Přidávám se k máslu.

 

Odpovědět

default

25. 12. 2010, 16:11

Přidávám se k máslu.

Odpovědět

tepito
tepito

24. 12. 2010, 14:26

taky mám nejraději máslo

Odpovědět

Roxana
Roxana

12. 12. 2010, 18:21

Já jsem kdysi koupila tuk na pečení v akci -  jen pro tu jednu prodejnu a nedala jsem rohlíčky vůbec dohromady, to  nevím co to bylo za tuk, tak šup - máslo!

Cituji:

Z másla je vždy lepší chuť

Cituji:

chi se zeptat muzu pect cukrovi treba i z obycejneho masla?napr. zlata hana?dekuji

 

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

11. 12. 2010, 06:35

Z másla je vždy lepší chuť

Cituji:

chi se zeptat muzu pect cukrovi treba i z obycejneho masla?napr. zlata hana?dekuji

 

Odpovědět

janca
janca

09. 12. 2010, 19:30

no prave ze je vetcinou napsany maslo jinak taky pouzivam heru ale myslela jsem ze by to mozna i slo z toho masla

Odpovědět

Roxana
Roxana

09. 12. 2010, 14:47

Peču nejraději z Hery. Zlatá Haná je docela asi..fuj, neřeknu, přečti si složení.

Jinak fakt jsem se naučila číst co to obsahuje a do kdy to má trvanlivost.

 Pořádné máslo bývá dražší, ale kvalitní. hlavně na rohlíčky....

Odpovědět

janca
janca

08. 12. 2010, 13:46

chi se zeptat muzu pect cukrovi treba i z obycejneho masla?napr. zlata hana?dekuji

Odpovědět