Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
Ajax-loader

HLÍVA ÚSTŘIČNÁ

Přidat příspěvek
Ajaja
Ajaja

14. 04. 2011, 17:30

Nedávno jsem o tom také četla a není to podmínkou

Cituji:

Jo? Ale ze zdravotních důvodů jsem četla, že se to  nemá.

No a já jednou cosi, už ani nevím co zmrazila nepovařené a mohla jsem to vyhodit, bylo to jak guma. Mám obavy, že hlíva má podobné sklony, raděj bych ji, třeba jen málo, povařila. No, záleží co si tazatelka zvolí za možnost.

Cituji:

Já ji měla v nouzi nejvyšší už i zamraženou jen tak, nasucho, jen jsem si ji nakrájela, také to šlo.

 

 

Odpovědět

Roxana
Roxana

06. 04. 2011, 21:51

Jo? Ale ze zdravotních důvodů jsem četla, že se to  nemá.

No a já jednou cosi, už ani nevím co zmrazila nepovařené a mohla jsem to vyhodit, bylo to jak guma. Mám obavy, že hlíva má podobné sklony, raděj bych ji, třeba jen málo, povařila. No, záleží co si tazatelka zvolí za možnost.

Cituji:

Já ji měla v nouzi nejvyšší už i zamraženou jen tak, nasucho, jen jsem si ji nakrájela, také to šlo.

 

Odpovědět

Ajaja
Ajaja

06. 04. 2011, 16:50

Já ji měla v nouzi nejvyšší už i zamraženou jen tak, nasucho, jen jsem si ji nakrájela, také to šlo.

Odpovědět

Roxana
Roxana

04. 04. 2011, 19:39

Já si myslím, že zamrazit se dají, ale předtím bych je povařila,  možná i v trochu slané vodě...

Odpovědět

Martina
Martina

04. 04. 2011, 18:30

Dobrej,nevíte někdo ,jestli se dá hlíva ústřičná zamrazit?A jak nejlépe.Musí se přelejt vroucí vodou nebo ne?Díky Martina

Odpovědět